Ергенът Евгени имал брак с украинка, вижте я, нищо общо с Ергенките / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любовник №1 в ефира Евгени Генчев е бил женен за украинска пианистка, а двамата с бившата му съпруга още са бизнес партньори. Проверка в Търговския регистър показва, че музикантът и красавицата Анастасия Кенер са съдружници във фирма, кръстена на младата блондинка.

Двамата решават да създадат компанията, която е и продуцентска къща, през 2017 г. – няколко години преди да се разделят. Пианистката и пловдивчанинът, за когото се късат рокли и коси в „Ергенът“, се запознават още в Академията за изкуства в Имола, Италия. Там двамата учат музика и репетират с часове наред. Сближава ги пианото, а Евгени е особено запленен по дългите крака на Анастасия и русите ѝ коси.

Връзката започва, а късметът е на тяхна страна. Двойката се мести през 2015-а в Лондон, където и двамата работят, а страстта плава още повече като ноти на шедьовър. Анастасия е талантлив майстор на клавишите, но често залага на разголени визии дори по плакатите за концертите си по цял свят, което дразни не Евгени, а консервативните му родители. Евгени обаче е силно впечатлен от красавицата с изваяно тяло и уклон към Шопен и я води дори на почивка в България.

Посетили Слънчев бряг заедно с други приятели на пианиста. Евгени я запознава с родителите си, готов е на брак, ала Анастасия има други намерения. Младата украинка мечтае да отвори академия за преподаване на пиано и кариерата ѝ е на първо място пред смяната на пелените.

Двамата обаче сключват брак в британската столица, но съвместното съжителство не просъществува дълго и се развеждат през 2019 г. по взаимно съгласие. Днес красавицата е омъжена щастливо за друг свой колега от азиатски произход – Карлос Версликен.


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!