Емо Къртицата ръси обвинения: Ралица Паскалева разведе Теодор Салпаров с две деца / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

И в живота, и в сериала има една и съща роля

„Ралица Паскалева разведе волейболиста Теди Салпаров с две деца. обществена тайна е. То затова тая роля в „Откраднат живот“ й отива най-много – и там разведе мъж с дете, роди му и го остави и него. И в живота е така, и в сериала е така.“

С тези думи избухна здравенякът Емил Каменов. Познатият от участието си в риалити щоуто „Къртицата“ татуиран силовак от Северозапада разпиля Паскалева в последното си видео, качено в интернет. Каменов, който се снима в „Под прикритие“, а наскоро участва в сръбския „Биг брадър“ и преби заядлив участник, захапа стабилно Паскалева заради представянето й в „Като две капки вода“.

Емил Каменов

Емил Каменов

Емо Къртицата е безпощаден и към други от участниците в „Капките“. Силовакът от Монтана продължи с типичния си хаплив език по северозападен стил да коментира изявите на друга актриса – Яна Маринова.

Ралица Паскалева и Теодор Салпаров

Ралица Паскалева и Теодор Салпаров

„Она бреца като магарица. Пълна трагедия. Некога на децата си ако е пела приспивни песни, они цела нощ са стояли будни“, избоботи във вездесъщия си стил Емил Каменови и обяви, че е готов да влезе в следващия сезон на продукцията на Магърдич Халваджиян, стига да не го заставят да се обръсне.

Каменов не прости и на Димитър Ковачев-Фънки.

Фънки

Фънки

„Фънки, ти си чичо Фестър от семейство „Адамс“. Трябва малко да отслабнеш, жено пупава. И спри да отричаш, че ходиш по чалга заведения. Пукате с Коцето като ненормални. И не само пиене“, каза Каменов, след което направи недвусмислен жест с ръката върху носа си.


Източник: Днес.БГ

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!