Денем художник, вечер жрица: Мацка по жартиери е топ звезда в „Ергенът 2“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Момичета и момчета, запознайте се с един млад талант – Ивелина Иванова. Брюнетката е една от новите съблазнителки в сезон две на „Ергенът“, а славата ѝ тепърва ще се разраства.

Мацката обаче не е просто съблазнителка, която ще се бори за сърцето на Евгени Генчев. Пианистът и Ивелина ще си паснат идеално, защото и двамата са артисти. Вече си представяме как Евгени свири някоя романтична балада, а Ивелина рисува на лунна светлина. Ех… размечахме се, но си представяме подобна сцена в някой от епизодите в „Ергенът“.

Предстои обаче да видим дали Ивето ще стигне напред в шоуто. „Очакваният втори сезон на Тв-реалити „Ергенът“, ще ни направи свидетели на скандали и заплахи между участничките. Страстите са големи. Отношенията помежду им са на нож. Те си крещят, обиждат и се заплашват“, пише потребител.

Други потребители пък смятат, че в шоуто ще има „много кобри на едно място“. Е, надяваме се, че Ива ще се опази от скандалите, но нещо ни подказва, че няма да се даде без бой.

Иначе мацката е доста талантлива художничка, ако съдим от картините, които споделя в профила си, посветен на изкуството, което създава.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!