Любовниците на Брендо: Сред тях известни актриси , модели и певици – Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Името на подземния бос Евелин Баннев-Брендо се свързва с едни от най-емблематичиите и желани родни красавици. За негови връзки с различни красавици са излизали редица публикации, макар никога да не е имало категорични доказателства коя от тях колко реално е близка с „кокаиновия крал“.

Най-известната афера на Банев е с манекенката на бельо Снежина Вълкова. Двамата бяха заснети как са се награбили, като снимката не оставя съмнения за отношенията им.

„Снежина Вълкова се хвалеше, че вечер хващали самолета за Гърция, отивали в стая, пълна с рози на Санторини, а на сутринта се прибирали в България. Нямаше сила, която да го откаже, ако си набройка красавица“, разказва приятелка на Снежина. Бурната афера на „кокаиновия крал“ и манекенката на бельо обаче бързо приключва след появата на фаталната снимка.

Публикации в медиите от 2012 г. свързват името на Евелин Банев и с друга красавица – актрисата Елена Петрова.

„Боже мой, това са пълни глупости. Изобщо не познавам. този човек. Казвате, че докато сме снимали „Стъклен дом“ в неговия хотел, сме се запознали? Абсурдно е това. Ние имахме толкова много локации на хотели, в коитс снимахме, че изобщо не знам кой точно е бил неговият“. Това каза красивата Елена Петрова за познанството си с Брендо.

За певицата Белослава също има публикации, че е била в близки отношения с човека от ъндърграунда. Твърди се, че двамата се запознават преди повече от шест години, когато Брендо изкупува земята на бащата на Белослава – д-р Борислав Стоянов-Доктора в Лозенец. Самата Белослава нито потвърди, нито отрече, че познава Банев.

„Моля ви, звъннете ми по-късно, че в момента съм на запис и не мога да ви отговоря на въпроса“, каза певицата.

Друга красавица – Виктория Радина – момичето с порнопсевдонима Никита също се радвало на няколко любовни нощи в обятията на Евелин Банев-Брендо, пак твърдят различни сайтове. Дали това е така обаче, остава загадка.

Появяват се публикации и за съученичката на Евелин Банев-Брендо от родната гимназия в Тополовград – фолкпевицата Таня Боева. Тя отрича подобно нещо и е категорична, че това, че и двамата имат общи роднини в Тополовград, не значи, че му е била любовница, и твърденията са безпочвени.

Голямата любов на Евелин Банев-Брендо обаче остава съпругата му Моника Добринова, с която е разведен от 2005 г. насам. Запознати твърдят, че раздялата им е само по документи, а двамата все още делят обща постеля. Имат две дъщери – Александра Банева и Лара Банева.

Именно след изневярата с манекенката Снежина Вълкова Брендо си платил скъпо и прескъпо на Моника за интимната афера. Щерката на собственика на модна къща „Бициани“ Александър Добринов получила от съпруга си като изкупление на греха преди години яхта, ситуирана на пристанището в Созопол. 15-метровото чудовище се водило на името на съдружника на Брендо – Георги Семерджиев-Шопа, но се казвала „Моника“. По-късно лодката отплава за гръцкия остров Самотраки, където, Брендо и съпругата му се твърди, че и днес имат хотел. „Моника е доста ревнива и често налага глоби на мъжа си. Нищо че са разведени, те все още се обичат“, твърди близка на русокосата Брендова съпруга.

Другата любима жена в живота на Брендо е майка му, вече покойница – Добринка. Скромната й трудолюбива бивша преподавателка от помощното училище в Тополовград отглежда сина си сама, след като се развежда с баща му, когато Брендо е на пет години.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!