Ето какво пият лекарите, когато страдат от безсъние – укрепва имунитета, чудесна профилактика на тумори

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Д-р Марио Лабудович, който е уважаван от мнозина за своите искрени съвети и народни рецепти за лечение на много заболявания, сподели в своя канал рецепта за напитка , която самият той нарича – много ефикасно лекарство срещу безсъние , укрепване на имунитета и профилактика на тумори.

Марио Лебудович

Д-р Марио Лабудович препоръчва отлична напитка, която трябва да се пие час и половина преди лягане и ще помогне за подобряване на качеството на съня. Освен това ще даде възможност за ускоряване на метаболизма , което ще ускори разграждането на мастните депа, особено в областта на корема.

Освен всичко друго, тя ще насърчи укрепването на имунната система, подобряването на работата на сърдечно-съдовата система и подобряването на мозъчната функция, всичко това благодарение на две много важни съставки, включени в състава на тази напитка.

Тази напитка също така потвърдено носи много ползи за здравето на тялото, имунитета, здравето на ставите, костите, гръбначния стълб и почти всички жизненоважни органи.

Става дума за смес от цейлонска канела и куркума.

Напитка с канела и куркума

Съставки:

200 мл прясно мляко (обикновено краве или козе, но може и на растителна основа като бадемово, оризово или соево)

1/2 чаена лъжичка цейлонска канела

1/2 чаена лъжичка куркума на прах

1 чаена лъжичка мед

Приготвяне:

 Млякото се загрява малко, да е топло или хладко, но не трябва да завира. След това добавете половин чаена лъжичка цейлонска канела (цейлонската има по-мек ефект от обикновената) и половин чаена лъжичка органична куркума на прах.

Разбъркайте напитката на много слаб огън за около три до четири минути, докато съставките се разтопят и разтворят в млякото (без бучки). След това оставете това мляко настрана и го оставете да престои покрито за 10 минути.

мляко с канела и куркума

През това време напитката ще се охлади и ще достигне приблизителна стайна температура, тоест ще бъде достатъчно хладка, за да добавите мед към нея. Добавете малка чаена лъжичка мед и отново разбъркайте добре.

Когато медът най-накрая се разтвори в млякото, вашата напитка е готова за консумация. Пийте тази напитка час и половина преди лягане. Можете да приготвите същата напитка сутрин, когато станете“, казва д-р Марио.

д-р Марио напитка

За всички, които имат непоносимост към лактоза, могат да консумират бадемово мляко, което е богато на калций. А ако такова мляко не е налично, просто използвайте топла вода и пийте напитката като чай.

Можете да консумирате тази напитка през цялата година, за да запазите здравето си.

Отпадналост още със събуждането и безсъние през нощта: Ако това ви е познато, научете как да се справитеСимптомите на хроничната умора са ясни – отпадналост още със събуждането и безсъние през нощта. Прич…Aug 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!