Ето защо Виктор Калев няма семейство: Това е жената, която обича от години, но тя не го иска! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Виктор Калев, обичан български актьор, често е подложен на въпроси защо няма жена и деца. Въпреки че е талантлив, чаровен и харизматичен, никога не е показвал своя приятелка. Това дори е довело до слухове, че предпочита мъже, но истината е друга.

Неразделна любов

Калев е силно влюбен в една жена и заради нея не е искал никоя друга. Той е убеден, че винаги ще я обича. Неговите близки потвърждават, че тази любов е причината да остане сам.

Фаталната дама

Жената, която Виктор обича, се казва Елена Бозова. Тя е само с три години по-млада от 54-годишния Калев. Двамата се познават от деца, тъй като са от Златоград, и заедно следват в НАТФИЗ. Виктор често е помагал на Елена в обучението.

 Невъзможна любов

Въпреки силните чувства на Калев към Елена, тя го обича само като приятел и не може да си представи интимна връзка с него. Тази несподелена любов е източник на голяма болка за Виктор.

Съветите на близките

Близките на Калев многократно са го съветвали да продължи напред и да намери жена, която ще го обича. Те се притесняват за неговото емоционално състояние, но той не иска и да чуе за друга.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!