Ендер от Опасно изкушение изпя „Бяла роза“ на български

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Турската звезда Шевал Сам напълни зала 1 на НДК на концерта си в София. Много нейни почитатели, които я познават добре и като Ендер от турската сага „Опасно изкушение“ пътуваха от всички краища на България, за да я видят на живо. Певицата не ги разочарова, дори като подарък към публиката изпълни култовата „Бяла роза“ на Славка Калчева и вдигна залата на крака.

Тя доведе със себе си и колегата си Берк Октай, който е карал много женски сърца да туптят.

Фаталната Ендер Челеби и Чаатай от култовия сериал са от най-големите любимци на телевизионните публики поне на три континента и това се видя в залата, в която присъстваха много техни почитатели.

Възхитените зрители оставиха множество отзиви.

Толкова сме впечатлени. Тази вечер турската певица и актриса Шевал Сам изнесе концерт в НДК. Певицата изпя на български песента „бяла роза“. Турската певица показа голяма уважение към страната ни, което не бива да бъде незабелязано. Аплодисменти ❤️

Завиждам на всички, които бяха на концерта!!!

Прекрасна Шевал Сам!♥️Сладураната Ендер!🥰

Такива са истинските артисти.Адмирации!

Беше невероятно изживяване! Има прекрасен глас и присъствие! 🥰

Страхотна беше Шевал! 2часа пя на живо с бенд без да спре! Много естествена, бяха и написали думи на български тя ги каза. И изпя на български “ Бяла роза“. Бендът й са изключителни музиканти.

И Шевал Сам взриви всички като изпълни „Бяла роза“ …, адмирации, уникална, една Гранде жена, велика е … останахме без думии, успя да изправи хората да го изиграят хорото, обожавам я и й се възхищавам!

Браво! Не харесвам Бяла роза, но това е огромно уважение към българската публика!

Много родни звезди от поп фолк гилдията уважиха концерта с присъствието си и не само. Зорки фенове успяха да хванат Силвия Кацарова на пристигане в залата, но никой не е останал разочарован от спектакъла, който предложи турската звезда, която сподели по-рано, че въпреки, че има концерт всяка вечер се чувства щастлива.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!