Дървото на живота се гледа лесно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дървото на живота се гледа лесно, но малко хора знаят, че то лекува. Във всеки дом има поне по едно растение. Грижим се за цветята у дома и често дори не знаем за полезните им свойства и благоприятното влияние, което могат да окажат те върху здравето ни. Днес ви представяме растението красула или по-познато като дървото на живота. То се гледа лесно, а може да ни помогне срещу различни здравословни проблеми.

И така, ето и някои от болестите, които можем да преборим с това растение. Ако получим херпес, трябва да измием листа от красула, да изцедим сока им и да мажем мястото с него на всеки 30 минути, за да се отървем от херпеса.
Това растение може да ни помогне и при възпалено гърло. Взимаме 10 листа красула, изцеждаме сока им и го разреждаме с около 200 мл преварена вода. Правим гаргара с разтвора няколко пъти дневно и скоро ще усетим промяната.

Всеки един от вашите пръсти е свързан с 2 ваши органа и може да бъде излекуван само за 3 минутиВсеки пръст на ръката е свързан с два човешки органа според японците. Този интересен метод на алтер…Nov 20 2019vijti.com

Растението може да ни помогне и при хемороиди. Трябва само да вземем няколко листа, да ги нарежем и да ги сложим върху областта. Също така можем да използваме листата и за да се излекуваме от изгаряния, стрии и кожни рани. Само трябва да сменяме превръзката от листа на всеки няколко часа.
Премахване на мазоли – за да накарате болезнения и грозен мазол да изчезне вземете листо от лечебното дърво на живота и обелете неговата ципа.

Наложете го върху засегнатия участък и превържете, за да не се мести, защото трябва да остане там за през нощта. Тази процедура се повтаря до напълното изчезване на мазола. Лечение на рани от порязване или изгаряния – трябват ви листа от растението (в зависимост от големината на раната), които се намачкват на каша. Тя се налага върху раната и се закрепя добре с бинт.

Наложения компрес се сменя на 3 часа. Лечението е с различна продължителност, до зарастването на раната.
Враснали нокти – вземете листо от лечебното дърво на живота, отстранете ципата му и го разрежете на 2 части.
Направете компрес с него върху участъка, който се е възпалил. Сменяйте компреса през няколко часа. Лечението се прекъсва, когато се възстановите.

Манастирите в България: Светата обител, където деца проговарят и прохождат, излекуваните са многоДеца проговарят и прохождат в манастира „Свето Рождество на Пресвета Богородица“ край ямболското сел…Mar 16 2019vijti.com

Срещу болки в ставите и мускулите – откъсвате 5 листа от растението, измиват се добре под течаща вода и после се смилат. Листата се поставят в стъклен съд и се заливат с 250 милилитра водка. Прибирате лека за 21 дена на тъмно, като от време на време го разклащате. С чудотворния лек от листата на дървото на живото се мажат засегнатите участъци всяка вечер.

Източник: vsekidnevno

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!