7 дневна диета с кисело мляко. Обожавам я, защото след нея всяка дреха в гардероба ми виси

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Коя жена не мечтае да свали анбързо няколко размера в дрехите и то поне за една седмица? За да се постигне точно това обещава известната диета с кисело мляко . Не е изненадващо: ферментиралият млечен продукт има минимално калорично съдържание. Той е богат на протеини, важни за изграждане на мускули, витамини и полезни бактерии, нормализиращи чревната микрофлора.

Сашо Кадиев се стопи с 9 килограма без усилия – ето диетата му (Снимки)По-наблюдателните от вас сигурно са забелязали, че водещият на „Преди обед“ и „България търси талант…Dec 17 2019vijti.com

Има няколко възможности за тази енергийна система. Най-популярната от тях е практикувана често моно диета. Но този метод не е подходящ за всички поради твърде ограничен набор от продукти.

Редакторите ни днес подготвиха за вас тази версия на диетата с кисело мляко , която ще ви помогне да постигнете желаните резултати и да не останете гладни. Загубете до килограм на ден, като останете пълни с енергия и с чудесно настроение!

Киселото мляко е незаменим продукт не само за загуба на тегло , но и за всички, които не са безразлични към здравето си.

Вторият основен компонент на тази диета са яйцата . Те имат достатъчно протеини и микроелементи, за да ви заситят дълго време и предпазят тялото от изтощение. Богатството на яйцата е толкова високо, че може значително да намали консумацията на въглехидрати, но в същото време да запълните нуждите на организма от енергия.

Третият важен компонент на диетата е изварата . Млечният продукт също е богат на протеини. В допълнение, изварата е богата на калций, фосфор и ценен витамин В12. За да се гарантира, че тези вещества се абсорбират напълно, не купувайте нискомаслена извара. Оптималното съдържание на мазнини за диетичното хранене е 5–9%.

Вероятно чакате с нетърпение вече да се запознаете с менюто, основано на тези продукти. Ние предлагаме приблизителна диета за седмицата.

понеделник

Закуска : 2 портокали, 2 варени яйца, 1 кофичка кисело мляко  2.5%
Обяд : 1 кофичка кисело мляко, 200  пилешка пържола на скара или печена
Вечеря : 200 г извара 1 кофичка кис.мляко, 1 портокал

вторник

Закуска : 2 портокали, 2 варени яйца, 1 кофичка кис.мляко
Обяд : 200 г бяла риба, задушена, 1 грейпфрут
Вечеря : 200 г извара, 1 кофичка  кисело мляко

сряда

Закуска : омлет от 2 яйца със зеленчуци, 1 кофичка кисело мляко
Обяд : 200 г овесения дки с кисело мляко с добавка от 3 орехови ядки
Вечеря : 200 г извара, 1 кофичка кисело мляко

четвъртък

Закуска : 2 портокали, 2 варени яйца, 1 кофичка кис.мляко
Обяд : 1 кофичка кисело мляко, 200гр. пилешко
Вечеря : 200 г извара със зеленчуци, половин чушка и 1 краставица

петък

Закуска : 2 варени яйца, 150 г салата от моркови, подправена с масло, с добавка слънчогледови семена
Обяд : 200 г варено телешко или печено, 1 портокал
Вечеря : 200 г извара, 1 кофичка кисело мляко

събота

Закуска : омлет от 2 яйца със зеленчуци, 1 кофичка кисело мляко
Обяд : 200 г бяла риба, задушена, 1 грейпфрут
Вечеря : 200 г извара със зеленчуци, половин чушка и 1 краставица

 

неделя

Закуска : 2 портокали, 2 варени яйца, 1 кофичка кисело мляко
Обяд : 200 г овесени ядкис  кисело мляко, с добавка от 3 ореха
Вечеря : 200 г извара, 1 кофичка кисело мляко

Важно е! Диетата не е подходяща за диабетици, както и за хора с гастрит или пептична язва. В случай на бъбречна недостатъчност и нарушена чернодробна функция, преходът към протеиново хранене е противопоказан.

Диета с високо съдържание на протеини ще ви помогне бързо да намалите теглото си и няколко сантиметра, за да намалите талията и бедрата. Резултатът от диетата зависи от строгостта на спазването и от първоначалните показатели за теглото. Едно от несъмнените предимства на диетата – наличието на всички продукти.

Запазете менюто за една седмица в отметки и не забравяйте да споделите статията с приятелите си!

Източник: За Жената

Таня Бейрийска: С кетогенна диета нокаутирах множествената склерозаТаня Бейрийска е 36-годишна жена, майка на близнаци. Живее със семейството си в Сопот. Преди осем го…Nov 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!