6 продукта, които са виновни за отпуснатия ви корем

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Можете лесно и просто да направите стомаха си плосък, ако се опитате да намалите до минимум използването на тези 6 продукта!
Ако ежедневието ви е много наситено и нямате време да се храните добре през деня, то най-вероятно това ще повлияе на храносмилането ви.
Един плосък стомах е това, което всички искаме да имаме, но това е повече от естетика. Това е отражение на факта, че всичко върви добре в храносмилането ви.
Грижете се за себе си и бъдете здрави!
1. Млечни продуктиДиетата на Атанас Узунов стана хит – ядейки пържоли на корем, той е успял да свали 70 килограма без да спортува дориАтанас Узунов, който увлече хиляди българи, борещи се със затлъстяването в своя режим на хранене, по…Nov 15 2018vijti.com

Много от нас са наясно, че млечните продукти предизвикват подуване. Можете също да страдате от неприятни газове, ако консумирате много млечни продукти. Така че помислете за това, когато се опитвате да загубите излишната коремна мазнина.
Ако сте „млечен фанатик“, то киселото мляко може да бъде изключение и добър здравословен вариант.
2. Рафинирани продукти, захар и алкохол
Те имат тенденция да се натрупват под формата на мазнини в корема и да го правят дебел и изпъкнал. В резултат на това се увеличава мобилността на организма, работата на вътрешните органи и рискът от развитие на диабет, затлъстяване и сърдечно-съдови заболявания.

3. Яжте по-малко сол
Знаете ли, че солта е един от ключовите виновници, които провокират образуването на целулит и карат нашето тяло да надделее?
Това нарушава водния баланс в тялото и процеса на храносмилане. Заменете солта с Хималайска сол. Тя дава по-солен вкус и лесно можете да намалите количеството сол.
4. Намалете въглехидратите във вашата диета.
Храните, които обикновено ядем, са въглехидрати. В резултат на това те пречат на процеса на стягане на стомаха, тъй като те създават допълнителна мазнина и причиняват подуване.

Особено се препоръчва да се намали консумацията на хляб, тестени изделия и сладкиши. По-добре е да ги замените с храни, които са богати на протеини, и ще бъдете изненадани от получените резултати.

5. Винаги избирайте плодовете.

Плодът е здраве. Препоръчително е да изберете кисели плодове и цитрусови плодове, които поради своята киселинност ще ви помогнат да изгаряте мазнини, както и да осигурите алкална среда за тялото си.

6. Пълноценен нощен сън.

Ако редовно имате достатъчно сън, ще почувствате значително намаляване на глада и апетита. Също така подобрете доброто си състояние и нормализирайте хормоналния баланс.

Ако следвате тези прости съвети, то много скоро стомахът ви ще стане тонизиран и красив. И съществено подобрява храносмилането и настроението ви!Най-после кантарът тръгна надолу, защото пробвах най-яката диета с кисело мляко и картофи: Свалих няколко кила само за седмицаПролетта е времето, в което мнозина се замислят за натрупаните килограми и взимат тежкото решение да…Oct 5 2018vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!