5 основни причини да ядете мед преди лягане и за какво точно помага

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мед преди лягане за укрепване на имунната система и още мнго ползи.
Медът е много полезна храна. Предлагаме ви да научите основните причини, поради които трябва да ядете пчелен мед преди лягане.

Вижте как живее Ахмед Доган: Позлатена тоалетна чиния, джакузи за 50 бона, личен спа-център и баня от 120 квадрата!Има ли султански дворец в Бояна ? За повече наши колеги познавачи, това е риторичен въпрос, както пр…Jan 31 2021vijti.com

 

Ще ви помогне да заспите
Това е естествено успокоително, което насърчава производството на хормона мелатонин. Медът нормализира съня, обновява клетките и възстановява нервната система. Пиенето на чай от лайка вечер с 1 ч. л. мед, е ключът към добрата почивка. Можете да приемате мед с топло мляко, ако нямате противопоказания за употребата на лактоза.

Изгаря мазнините
През нощта започва повишено изгаряне на мазнини. Излишните калории се изгарят благодарение на хормона орексин, който се съдържа в естествения пчелен мед.

Лекува черния дроб
През нощта се осъществява активна регенерация на чернодробните клетки. Ето защо е много полезно да пиете сок от тиква с натурален мед преди лягане. Това ще помогне на черния дроб да се отърве от вредните токсини.

Укрепва имунната система
Смесете накълцани скилидки чесън с натурален мед. Приемайте това лекарство преди лягане по 1 ч. л.

За зареждане с енергия сутрин
Понякога човек изпитва хронична умора, дори сутрин. Пиенето на вода с мед преди лягане може да помогне за решаването на този проблем.

Можете да си приготвите и следната напитка сутрин. В 1 литър топла вода добавете нарязан лимон с кората, няколко филийки настърган корен от джинджифил и 1 супена лъжица пчелен мед. Пийте тази напитка сутрин и през деня. Тя е отличен източник на енергия.

Медик от Ухан: Китайските власти не позволиха да съобщя за COVID-19Лекар от болница в Ухан, която е била една от най-натоварените в началото на епидемията в Китай, зая…Jan 29 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!