5 ефективни и доказани рецепти за пречистване на мозъчни съдове, които са помогнали на много хора

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Почистването на мозъчните съдове е много важна процедура, която може значително да подобри Вашето благосъстояние при редица заболявания, от остеохондроза на цервикалната област до атеросклероза. Редовното почистване на кръвоносните съдове и ще ви позволи да се отървете от тежестта в главата, главоболието ще изчезне, съзнанието ще се изчисти, настроението ви ще се подобри.
Подготвили сме за вас 5 ефективни и доказани рецепти за пречистване на мозъчни съдове.
Пречистване на мозъчните съдове – уникални техники:
Природен лек срещу язва и гастрит: С този цяр от жълт кантарион завинаги забравяте за стомашните неразположенияСтомашните заболявания в последно време са едни от най-масово срещаните в нашето съвремие. Все повеч…Jun 9 2019vijti.com

1-ви метод: мед и орехи
Необходимо е да се нарязват пет орехи и да се разбърка добре с една супена лъжица натурален липов мед, да се добави щипка канела и джинджифил, да се разбърка, да се остави сместа за един ден в хладилника.
Взимайте лечебната смес по три пъти на ден в продължение на половин час преди хранене, по една супена лъжица.
2-ри метод: сок от лук и мед
Необходимо е да настържете и прецедите една трета от чаша сок от лук, да се смеси с чаша натурален мед, да се използва лечебната смес по една чаена лъжичка три пъти на ден, половин час преди хранене. Лечебната смес не само ефективно почиства кръвоносните съдове, но и укрепва имунната система.

3-ти метод: натурални сокове
Всеки ден, половин час преди обяд и вечеря, използвайте половин чаша сок от нар (редувайте се с ябълков сок и морков) – избирайки сок в магазина, обърнете внимание на факта, че сокът трябва да бъде колкото е възможно по-естествен, или да приготвяте прясно изцедени сокове.
Четвърти метод: инфузия от репей
Необходимо е да се излее вряща вода в термос с шепа (около 10 грама) изсушени корени от репей, да се вари в продължение на 8-10 часа, след това да се прецежда и да се постави на студено място. Лечебната инфузия трябва да бъде 4 супени лъжици за половин час преди закуска. Курсът е един месец.

Пети метод: полезни продукти
За общо здраве и почистване на съдовете, трябва да се яде една мандарина, шепа стафиди и орехи, половин час преди закуска, да изпиете чаша вода, смесена с една чаена лъжичка мед и резен лимон за 15-20 минути.
Източник: lekuvai.bg
Древногръцки мехлем срещу възпаления: Цярът на доктор Гален лекува всякакви инфекции и се приготвя много бързоЕфективен срещу възпаления е антисептичният крем на древногръцкия лекар Гален Как да приготвите проч…May 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!