Чували ли сте за течното злато: То чисти отвън и отвътре тялото ви и топи килограми с лекота

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Онези от нас, които обичаме да си угаждаме на трапезата, сме наясно с едно много тъжно правило – общо взето най-вкусните неща са и доста вредни. Изключенията от тази норма са твърде, твърде малко. Но едно от тях със сигурност е зехтинът. Който е наричан още и „течно злато„. И това не е случайно. Зехтинът се оказва не само средство за решаване на здравословни проблеми, но също така и средство за дълголетие. Вече е доказано, че „течното злато“ лекува безплодие, сринат имунитет, висок холестерол, сърдечно-съдовата система, че премахва камъни от жлъчния мехур. Също така намалява риска за поява на инфаркт или инсулт в бъдеще. И макар да е висококалорично е отличен помощник в борбата с наднорменото тегло.
Редовно смесвам цвекло, моркови и ябълки, а хората се чудят защо съм толкова здраваКакво ще получите, когато смесите сок от цвекло, моркови и ябълки? Не по-малко от магическа отвара, …Jan 23 2019vijti.com

Причина за това е, че зехтинът е на 100% усвоим от човешкия организъм. Маслото е на почит при много народи. Защото подмладява тялото както отвътре, така и отвън. Зехтинът изчиства токсините от организма. А в някои държави със силно слънце (Мексико, по Средиземноморския басейн) се използва и като мазило против горещите и опасни лъчи.
Зехтинът вече е много обичан и в България и често присъства и на нашата трапеза. Най-вече като овкусител на салати. Ето и към какво трябва да се стремим, за да усетим напълно ползата от „течното злато“ – нужно е да се приема редовно, но в малки количества, защото всяко предозиране води до намаляване на ефекта. Практиката със салатите е отлична, но нищо не пречи да си капвате и капка зехтин върху ястието, независимо дали то е вратна пържола на скара или мусака.

Установено е също така, че зехтинът дава добър оздравителен ефект при лечение и профилактика на сърдечно-съдовите заболявания.
зехтин за пиене том круз
Том Круз е известен с любовта си към зехтина за пиене.
С негова помощ може значително да се намали нивото на «лошия» и да се увеличи «добрият» холестерол, да се намали интензитета на свободнорадикалното окисляване, да се нормализира артериалното налягане, да се увеличи еластичността на артериалните стени и да се намали рискът от образуване на тромбози.
Потопете за 30 минути краката си в тази смес. Ще почувствате голямо облекчениеВсеки иска да води здравословен начин на живот, но в забързаното ни всекидневие това става все по-тр…Jan 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!