Хем евтино, хем ефикасно: Можем успешно да лекуваме много болежки с оцет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хем евтино, хем ефикасно средство за различни болежки
Рецепта 1 (при високо кръвно налягане): Салфетка или марля, сгъната на 4 слоя, се намокря с 9-градусов оцет.
Подът се застила с целофан или найлон и върху него се слага така получения компрес, върху който болният стъпва с боси крака. Стои се 10-15 минути и кръвното се регулира.
Рецепта 2 (за повишаване на имунитета и защита от грип): Към 100 г настърган хрян се добавят 1 с.л. мед и 2 с.л. 9-процентен оцет. От готовата смес се приема по 1 ч.л. 3 пъти на ден 10-20 минути преди хранене, докато количеството свърши.
Руската народна медицина бори разширените вени с отвара от зелени домати – има десетки илачи, но това работи безотказноСамо този, който страда от разширени вени, знае колко неприятно е това заболяване. Рецептите против …May 11 2019vijti.com

Рецепта 3 (при суха и мокра екзема): Смесват се добре 1 с.л. оцет (9%), 1 яйце и 1 л растително олио. Полученото мазило се нанася върху увредения кожен участък – след 17 часа и по желание при намаляваща Луна.
Рецепта 4 (при разширени вени): Сутрин и вечер преди лягане болните места се намазват с ябълков оцет, разреден с вода в съотношение 1:1. Успоредно с това два пъти дневно се изпива по 1 чаша вода с разтворени в нея 2 с.л. ябълков оцет. Курсът на лечение продължава два месеца.
Рецепта 5 (при хемороиди): Намачкват се 4 скилидки чесън и се смесват с 1 ч.л. мед и ¼ ч. л. оцет. Болните места се мажат 2 пъти на ден до подобряване на състоянието.

Рецепта 6 (при остеопороза): Добре измити черупки от 10 пресни кокоши яйца се смилат в кафемелачка или в хаванче. Полученият прах се слага в стъклен буркан и се залива с ябълков оцет, така че да се покрие. Оставя се да престои едно денонощие на тъмно място. Приема се по ½ ч.л. вечерно време, като курсът на лечение продължава не по-малко от месец.
Рецепта 7 (при радикулит): 2 пакета тамян (по 20 г) се разтопява в алуминиева лъжица над малък огън. Добавя се ¼ чаша ябълков оцет и внимателно се разбърква. В сместа се потапя памучна кърпа – може и стара носна кърпа, и се поставя върху болното място, след което се превързва с бинт. Компресът се прави ежедневно вечер преди лягане и се престоява с него цялата нощ, до изчезването на болката.

Ако не искате да плащате луди пари за лекарства, а да се лекувате с евтини природни средства, непременно изпробвайте тези рецепти.
Източник: десант
Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставитеКое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата из…Feb 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!