Топ дерматолог разкри тайната: Лесно можем да се отървем от досадните старчески петна с това безвредно средство

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С напредването на възрастта все по-често по лицето и други области на кожата се забелязва появата на пигментни петна, познати като „старчески петна“.
За мнозина това се оказва сериозен проблем, тъй като влияе отрицателно на самочувствието им пред колеги, приятели и близки. Някои се примиряват, но повечето си купуват предлаганите от фармацевтични компании кремове и лосиони, с надеждата те да им помогнат.
За съжаление, те са недостатъчно ефективни и при това, по правило, съдържат химически съединения с небезопасен за кожните клетки ефект. При това положение не е изненадващо дерматолози с напредничаво мислене да се обърнат към природните средства.
Той живя до 105 и ни остави безценни съвети за здраве и дълголетие, които не е лошо да спазвамеДоктор Шигеаки Хинохара, който почина миналата година на цели 105 години, завеща на света безценни с…Dec 10 2018vijti.com

ЕДНА НАТУРАЛНА РЕЦЕПТА , ПРОВЕРЕНА УСПЕШНО ВЪРХУ СТОТИЦИ ПАЦИЕНТИ С ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ, ПРЕДСТАВЛЯВА ТРЕТИРАНЕ НА ПИГМЕНТНИТЕ ЗОНИ СЪС СМЕС ОТ СОК НА ЛУК И ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ.
Тези съставки се характеризират със следните полезни свойства:
ябълковият оцет съдържа значително количество хидрокси киселини, които действат в поска премахване на мъртвите кожни клетки;
свежият сок от лук е ефективен при редица заболявания на кожата и предотвратява нейното увреждане, поради съдържащите се в сока антиоксиданти.

Конкретно, приготвянето на лечебната смес се състои в следното: нарязвате на парчета една средно голяма глава стар лук и я смесвате с 2 с.л. ябълков оцет; с помощта на блендер хомогенизирате напълно сместа; накисвате в нея памучен тампон и разтривате внимателно засегнатите зони. Повтаряте тази процедура в продължение на месец.
С изненада ще установите, че още в края на първата седмица петната са почнали да избледняват!
Опитайте, ако не вярвате!

И накрая ще завършим с няколко съвета за предпазване от появата на старчески петна:
Почиствайте и хидратирайте кожата си ежедневно, а също използвайте подхранващи маски за лице.
Пийте много вода, приемайте повече антиоксиданти (особено бета-каротен, който помага срещу последиците върху кожата от слънчевите лъчи) и витамин С.
Ексфолирайте кожата си веднъж седмично чрез гелове с абразивни частици или с мека четка от естествен косъм с цел отстраняване на мъртвите клетки.

Бях го закъсал със здравето, но научих за него и всичко бързо се оправи. С този чай на дълголетниците ще оставите проблемите със ставите и черния дроб в миналотоБях закъсал със здравето, а това, че сметката в аптеката надвишаваше тази в бакалията почти не ми по…Dec 6 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!