С чудодейната рецепта на Петър Димков-лечителя грипът е повален точно за ден

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Здравните власти у нас вече официално обявиха, че грипът е тук! В следващите дни се очаква броят на засегнатите да расте с бързи темпове. Вместо да чакаме да ни повали, нека се обърнем към изпитаните методи на народната медицина и да изпреварим неканения зимен гост. Предлагаме ви чудодейната рецепта на народния лечител Петър Димков. Не случайно той е известен с прозвището Лечителя. Тази титла му е присъдена от хилядите признателни пациенти, на които е помогнал. Основното в методите на Петър Димков е да се засили имунната система на организма. В тази област той е просто ненадминат. Ето защо с рецептата му грипът може да бъде пометен само за 1 ден. Ето как. Разбийте в купа 4 яйца и супена лъжица вода.
Бъзът е еликсир за имунната система. Вижте рецептата на лечителя Петър Димков, която прави чудеса (РЕЦЕПТА)Лечителят Петър Димков едва ли има нужда от представяне. Рецептите му намират широко приложение в на…Dec 3 2018vijti.com

Добавете 100 грама захар и 5 грама сол, както и прясно изцедения сок от 3 портокала. Разбъркайте хубаво до пълното разтваряне на захарта и солта. Разпределете получената смес на 3 равни части и я пийте преди хранене. На следващия ден грипът вече ще е абдикирал.
Петър Димков препоръчва рецептата да се използва не повече от веднъж седмично.
Върши работа не само при грип и простуда, но и като профилактика.
Лечителя уточнява, че в деня, в който пием чудодейната смес е добре да увеличим приема на пресни плодове и зеленчуци и да избягваме употребата на алкохол.

И още някои важни неща, които трябва да знаем за грипа
Как се заразяваме с грип?
Заразяването става по въздушно-капков път – чрез кихане и кашляне, но вирусите са устойчиви във външната среда и могат да преживеят няколко часа върху повърхности и запрашена среда.
Вирусите се предават от болни на здрави хора основно чрез секрета, който се отделя от носа и устата при кихане и кашляне. Честото измиване на ръцете и доброто проветряване намалява възможността за заразяване от околните предмети и повърхности.

Какви са усложненията на грипа?
Наблюдават се пневмонии, синуити, отити, миокардити и др. Най-уязвими за развитието на усложнения са малките деца и възрастните с хронични заболявания. Често това са вторични бактериални инфекции.
Ако страдате от високо кръвно, има спасение: Уникална рецепта на народния лечител Петър Димков ще спести мъките виНародният лечител Петър Димков едва ли се нуждае от представяне за всички, които някога са се доверя…Nov 26 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!