С този природен лек половината село спряхме да пием хапчета и живеем прекрасно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки е наясно, че основното причина за инфарктите и инсултите е поддържането на високо кръвно налягане (хипертоничната болест). В стеснените артерии – в резултат от отложилите върху техните стени плаки на „лошия“ холестерол,
могат лесно да се запушат фатално с кръвни съсиреци (тромби), особено ако кръвта е „гъста“. Затова хората гълтат постоянно химически продукти, разреждащи кръвта – така се понижава и относителното тегло на циркулиращата кръвна плазма.
Тези два фактора обуславят необходимостта от постоянна превенция, особено при по-възрастните хора,
чиято кръвоносно система е амортизирана с годините.
Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставитеКое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата из…Feb 5 2019vijti.com

Но лекарствата за разреждане на кръвта са твърде скъпи, когато се касае за нашите онеправдани пенсионери – тези хапчета, както и съпровождащите ги други такива на химическа основа, предназначени да поддържат нормалното функциониране на биологичните системи при старите хора, „гълтат“ половината от свръх скромните им пенсии. Затова мнозина търсят природни средства, с които заместят химическите лекарства. За един такъв заместител ще ви разкажем сега. Той е „патент“ на бай Добри от Костенец и с това лекарство той успява – на 82 години – да реши проблема с хипертонията. Нещо повече, „запалва“ и цялото село и ефектът е изумителен – неговите съселяни се чувстват като новородени! А ето сега, как и вие да си приготвите този чудотворен природен лек.

Вземате 5 ч.л. борови иглички, 2 с.л. кори от обикновен стар лук и 2 с.л. шипкови плодове.
Смесвате тези съставки и ги заливате с 1 л студена вода.
Слагате съда върху нагревателната плоча, и когато водата заври, изключвате нагряването,
но оставяте сместа да поври още за около 10-на минути. След като поизстине я прецеждате.
Пиете от тази отвара в продължение на два дни – може да е сутрин, преди да закусите, или преди да обядвате, или да вечеряте.

След това си правите нова порция и пак пиете два дни, докато се свърши. Това продължавате 4 месеца, след което правите почивка и започвате да пиете наново, но вече само за профилактика.
Твърди се, че този природен лек помага и за работата на сърцето, пречистващата дейност на черния дроб, както и за повишаване на имунитета на организма.
Така че, ако имате нужда не се колебайте –
направете си божествената напитка на бай Добри и пийте смело от нея!
Светило в кардиологията преобърна медицината с този неочакван съвет: Яжте повече сол за здраво сърцеИзтъкнат кардиолог излезе с нова революционна теория, която разбива на пух и прах досегашните схваща…Jan 31 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!