С този домашен мехлем всички белези и стрии изчезват напълно само за два месеца

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Народната поговорка казва, че белезите красят един мъж, и в това твърдение има голяма доза истина.
За съжаление, белезите „красят“ не само силната половина на човечеството.
Освен това, жените са може би по-податливи на кожни проблеми.
Трябва да отбележим, че те имат и белези след цезарово сечение или стрии след бременност, а точно те не са много приятни за гледане.
По-лошото е, че белезите по телата на жените са неприятни повече за техните притежателки, отколкото за онези, които по една или друга причина са принудени да ги съзерцават.
Нанесете го на всички белези, бръчки или петна по кожата си, те ще изчезнат за минутиЧувствали ли сте се неудобно, защото по кожата на лицето ви има белези, бръчки, петна или каквито и …Nov 5 2018vijti.com

Днес ви предлагаме рецепта за физическо отстраняване на белезите и стриите, която ще ви освободи от неприятното усещане, представена от Lekuva.net. Рецептата е на руския лечителЮрий Батурин.
Юрий Батурин е известен автор на собствена система за самолечение, психолог, натуропат и биоенерготерапевт. Той е написал и популярната не само в Русия, но и по целия свят „Енциклопедия за самоизцеление“.
Мехлем за премахване на белези на руския лечител Юрий Батурин
Необходими съставки за рецептата на Юрий Батурин, която премахва белезите

– семки от пъпеш
– сухи яйчени черупки
– зехтин или бадемово масло
Подготовка:
Предварително изсушените и белени семки от пъпеш се смилат в кафемелачка и се смесват с натрошените черупки от яйца в съотношение 1:1. За удобство може да бъдат първоначално заредени в блендера, и след това да се смелят на прах заедно.

След това към сместа трябва да се добави толкова бадемово масло или зехтин, така че да се получи гъста паста, която да може да се размазва.
Получената смес трябва да се прилага директно върху засегнатото място два пъти дневно. Ако има нужда, може да се направи и лека превръзка отгоре. Процедурата трябва да се извършва поне един цял месец, но резултатът ще е видим още след две седмици.
Източник: Брадва
Супер трик с натурални продукти: Прилагайте 5 нощи и всички тъмни петна и бръчки ще изчезнат напълноВсяка жена мечтае за съвършена, чиста и порцеланова на вид кожа, но, за съжаление, това съвсем не е …Feb 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!