С мама винаги ни бъркат за сестри: Генът си е ген, но тази маска изглажда бръчиците до съвършенство

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Искате ли приятелките ви да ахнат, когато ви видят! Че дори някои от тях и да ви позавиждат? А непознатите да се чудят и маят за възрастта ви? Ще ви предложим рецепта за една желатинова маска, която не просто помага против стареенето на лицето. Не, това е истински еликсир на младостта. Защото тази маска подхранва всяка клетка на кожата, която става по-еластична. Фините бръчици изчезват, по-дълбоките стават по-малко забележими. Това е така, защото желатиновата маска против бръчки запълва дълбоките подкожни слоеве с колаген, благодарение на което повърхността на епидермиса се изравнява. Ето какви съставки са необходими за тази вълшебна маска: 1 супена лъжица желатин, 5 супени лъжици прясно мляко, 10 капки витамин А, 10 капки витамин Е, 1 жълтък, 1 чаена лъжица зехтин.
Супер трик с натурални продукти: Прилагайте 5 нощи и всички тъмни петна и бръчки ще изчезнат напълноВсяка жена мечтае за съвършена, чиста и порцеланова на вид кожа, но, за съжаление, това съвсем не е …Feb 1 2019vijti.com

Загрейте леко млякото. Прибавете желатина, разбъркайте много внимателно, за да няма бучки и оставете за половин час да набъбне. Добавете останалите съставки – жълтъка, витамините, зехтина. Загрейте сместа на водна баня, докато желатинът се разтвори напълно.
Почистете хубаво лицето си, подсушете го и нанесете маската.
Дръжте я половин час, след което се измийте хубаво с хладка вода.
За да бъде резултатът забележим, са необходими около 10 такива процедури. Най-добрият ефект на маската е на следващия ден: кожата става млада и нежна на допир, като узряла кайсия.

И още една много ефективна маска за стягане на кожата
Бръчките ще намалеят, кожата ще се изчисти от акне и петна. А най-хубавото е, че резултатите са видими само след седмица!
Необходими продукти:
2 ч.л. вазелин
1 с.л. бадемово олио или зехтин
1 жълтък

1 ч.л. мед
1 добре узряло авокадо
Как да я приготвиш:
Затопли вазелина за няколко секунди, докато омекне. Можеш да го направиш в малка тенджера на котлона или в чаша в микровълновата.
След това добави меда. Смеси ги добре, преди да сложиш и останалите съставки. Бъркай, докато се получи хомогенна паста.

Сложи крема в буркан и го раздрусай хубаво.
Как да я приложиш:
Изчакай сместа да престои поне 5 минути.
Почисти лицето си много добре, изсуши го и тогава нанеси маската.
Масажирай лицето си с кръгообразни движения.
След това остави маската върху лицето ти за 30 минути. Махни я с помощта на кърпа, напоена с минерална вода, или с памучни тампони за грим.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Единственият евтин витамин, който ще направи кожата ви мека, гладка и без бръчкиКоя жена не иска гладка, мека и без бръчки кожа. Сега ще ви кажем витаминът, който ще ви помогне да …Jan 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!