С детето се продрахме да кашляме, но Слава Богу, че ми казаха за този вълшебен чай – излекува ни напълно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скъпи дами, омръзна ли ви детето ви, а покрай него и цялото семейство да страдате от непрекъсната кашлица? Ако отговорът ви е положителен, то ви съветваме да се възползвате от сезона на дюлята и да си направите този вълшебен чай. Той ще избави вас и вашето дете от досадната магарешка кашлица, която ви тормози. А най-хубавото е, че чаят действа мигновено. Чрез тази полезна рецепта вие ще се избавите от досадната и неприятна кашлица, а детето ви ще спи спокойно и нормално. Каква е тайната рецепта за този вълшебен чай? Ами на първо време си купете килограм дюли. Сега може би си мислите, че чаят става от самия плод? Съвсем не. Семките на този есенен плод са тези, от които ще направите чая. Вземете малък здрав остър нож или малка лъжичка, за да извадите семките от плодовете.
Полезно: Ето ги ритуалите, които ще ви донесат здраве, късмет и пари през 2019 г.Преди Нова година трябва да се отървете от излишния “багаж”, за да станете по-щастливи и да успеете …Dec 19 2018vijti.com

Сложете на котлона не повече от сто грама вода и когато тя заври я махнете и пуснете една чаена чашка от дюлевите семки. Добре е семките да бъдат счукани предварително с цел да пуснат от лечебните си сокове.
След това чаят трябва да се запари поне 2 часа, а може и повече, в зависимост от това колко бързо искате да го приложите. Колкото повече се е запарил чаят, толкова става по-ефективна отварата и семките си пускат повече полезни вещества. След като мине запарката, прецедете отварата. Когато го давате на деца, можете да го подсладите с малко мед – около една чаена лъжичка. Ако случайно нямате мед, можете да използвате и захар, но с мед става още по-добре.

Този чай не се пие наведнъж.
Децата трябва да приемат от течността само по една супена лъжичка на час.
А възрастните могат да изпиват малка чаена чашка. След като изпиете чудната отвара, кашлицата ще спре на минутата, а вие със сигурност ще споделите вълшебната рецепта с други хора.
Един съвет от нас: запазете от чудодейното дюлево семе за зимата, когато отмине сезонът на дюлите, защото тогава настинките се увеличават и ще имате нужда от чая.

Шепа орехи на ден правят чудеса със здравето. Вижте 10 сериозни причини да включите вкусните ядки в менютоОсвен че е красиво и величествено дърво, орехът е истински извор на здраве и дълголетие, категорични…Dec 15 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!