Стафидена вода = турбо метла за черния дроб. За 2 дни пречиства от токсини, мазнини и си като нов:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички знаем колко важно е да поддържаме черния си дроб в оптимално състояние – именно там се трупат токсините, които приемаме с храната, както и някои недотам полезни вещества, съдържащи се в лекарствата. Затова редовно трябва да се грижим за този жизненоважен орган и да го пречистваме правилно.

Днес имаме за вас мощна домашна смес за детоксикация , която почиства и възстановява функцията на черния дроб , а първите резултати са видими само след 2 дни употреба.стафидена вода

Черният дроб е най-големият твърд орган в организма, разположен в горната част на корема от дясната страна. Черният дроб има много важни и сложни функции, включително за производството на протеини, за синтезиране, съхраняване и преработка на мазнини, включително мастни киселини и холестерол; асимилира и съхранява въглехидрати; отстранява чрез метаболизма потенциално вредни биохимични продукти, произвеждани от организма.

Има много различни заболявания, които могат да навредят на черния дроб, като хепатит А, В и С, цироза на черния дроб и всички видове лекарства и хапчета, които унищожават черния дроб. Заболяванията вследствие омазняването на черния дроб са най-често срещаният проблем. Днес ще ви покажем най-добрия и ефективен начин, който ще направи цялостна детоксикация на черния ви дроб само за 2 дни – а именно стафидена вода сутрин на гладно.

отвара от стафиди за черния дроб

Приготвяне на напитката за детоксикация :

Първо, трябва да купите качествени черни стафиди и да ги поставите в тиган. Залейте отгоре с вода – количеството вода трябва да бъде 3 пъти повече от стафидите. Сега трябва да сварите стафидите в продължение на 2 минути в същото количество вода и да оставете сместа да почине за 24 часа.

Очистващата отвара от стафиди се приема сутрин, на празен стомах. Можете да я пиете студена, топла или гореща, няма значение как я предпочитате. След 2 дни ще забележите първите действия от тази домашна напитка. Пие се поне седмица.

Лекар от ДС: Ще загинат милиони от коронавируса„Коронавирусът съвсем не е случаен, а за неговото появяване се знаеше още в края на 2019-та, когато …Feb 6 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!