Свинската мас прави чудеса с кожата, нямате нужда от скъпи козметични продукти

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В народната медицина свинската мас стои в основата на не една и две рецепти.
В днешно време, когато пазарът прелива от множество разнообразни козметични продукти, може и да сме я пооставили на заден план, но всъщност тя продължава да бъде едно от най-добрите средства в козметиката, което бихме могли да си набавим на много по-ниска цена, отколкото струват купешките продукти.
Ето и някои от най-полезните й свойства.
Свинската мас е отлично средство за справяне със стриите.
Освен това тя спомага за овлажняване на сухата кожа и е перфектна за хидратация.
Струва само 3 лв: Каква е тайната на красотата и младостта на 62-годишната манекенка Ясмина Роси (СНИМКИ/ВИДЕО)Ясмина Роси започва кариерата си като моделка на 28 години. На тази възраст някои нейни колежки се п…Dec 16 2018vijti.com

В миналото именно свинската мас е била продуктът, който е бил най-доброто средство за постигането на мека, здрава и гладка кожа.
За да си направите домашен крем за суха кожа, са ви нужни следните продукти:
100 грама пресен корен от момкова сълза
600 мл разтопена свинска мас
Смесете ги на водна баня и ги оставете поне за около час. Свалете от котлона и оставете да се охладят. Съхранявайте сместа в хладилник и използвайте при нужда. Няколко пъти дневно можете да го нанасяте върху сухите места по кожата ви.

Свинската мас може да ви послужи и за заздравяване на косата. Ето как да си забъркате чудна домашна маска, която да освежи гривата ви.
2 с.л. безсолна свинска мас
2 сурови жълтъка
2 с.л. ракия
Разбийте жълтъците и добавете ракията към тях. Загрейте свинската мас и я добавете към сместа. Разбъркайте и нанесете маската в основата на косата, както и по нейната дължина. След това сложете на главата си шапка за баня или пък предварително затоплена кърпа.

Оставете да действа около 30 минути, а след това хубаво измийте с шампоан.
Както ще се убедите, това са рецепти за красота, изпитани във времето и доказали своя незаменим ефект. Ако решите да ги приложите, ние ви съветваме да потърсите свинска мас от доверен човек,
за която да сте сигурни, че е прясна и чиста.
Защото, както добре знаем,
кожата е най-големият орган в човешкото тяло и трябва да сме внимателни какво нанасяме върху него.
Шестте зодии, които природата е дарила с неземна красота още по рождениеВсяка жена притежава своята единствена и неповторима красота, която я прави уникална и с неподправен…Nov 12 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!