Сашо Кадиев поддържа идеална фигура благодарение на уникалната отвара на Катето Евро

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Освен с актьорските си умения, в последните години Сашо Кадиев се утвърди и като един от любимите телевизионни водещи в сутрешния блок на бТВ. И в двете поприща за него е от решаващо значение да поддържа добра визия и перфектно тяло и той се справя повече от успешно. Тайната на перфектната му фигура е свързана с чудодейна отвара, приготвяна лично от майка му Катето Евро, съобщава dnesplus.bg. Приемането й е комбинирано с набиращото все по-голяма популярност разделно хранене. „Същността на разделното хранене вече е позната на много хора. Съветите ми към Сашко са да похапва с мярка, но без да стига до състояние на глад„, казва актрисата.
На съветите на кои ясновидци се осланят в живота звезди като Лили Иванова, Ани Салич, Любо Нейков, Васко Кеца и други народни любимци?Юксел Кадриев си гледа при астролози Манията да надникнеш в бъдещето е обзела тотално българското об…Jan 3 2019vijti.com

НАЙ-ВАЖНИЯТ ПРИНЦИП ЗА НЕЯ Е ДА НЕ СЕ СМЕСВАТ МАЗНИНИТЕ И ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ С БЕЛТЪЧИНИТЕ. ОТВАРАТА, НА КОЯТО И ДВАМАТА СА ФЕНОВЕ, Е СЪСТАВЕНА ОТ 3 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ КУРКУМА, ПОЛОВИН ЧАША ВОДА И ЩИПКА СМЛЯН ЧЕРЕН ПИПЕР.
Рецептата Катето Евро е взаимствала от метода на известната д-р Колет Лефорт. Всички съставки се поставят на котлона докато заврат, след което сгъстената смес се охлажда и се съхранява в хладилник. Приема се по половин чаена лъжичка сутрин обед и вечер преди хранене. Комбинацията от куркума, черен пипер и зехтин пък може да се превърне в любим дресинг за салатите, съветват водещи кулинари.

Те също са на мнение, че ефектът е подобен на този от отварата на Катето Евро. Тази комбинация е идеална и за подправяне на традиционната за българите салата от кисело зеле, като успешно може да замести червения пипер.
Куркумата е богата на антиоксиданти, които намаляват симптомите и предлагат защита на редица състояния, вариращи от артрит, болест на Алцхаймер, полипи на дебелото черво, болест на Паркинсон, рак, високи нива на триглицериди, затлъстяване и други. Тази подправка има антивирусни, антибактериални и противогъбични свойства, които помагат за регулирането на алергиите.
Любо Нейков такъв, какъвто никога не сте го виждали, напълно неузнаваем еЛюбо Нейков качи много интересен кадър в социалната мрежа. На него любимият на поколения българи арт…Nov 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!