Само три чаши на ден от това и отново влизате в старите си дрехи, направо ломи килограмите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Проблемът с дрехите е, че когато ги купуваме сме в дадена форма, която може лесно да се промени дори и за кратко време. Тогава се появява следващата дилема: какво да правим? Да изхвърлим старите дрехи, които вече не ни стават, или да положим усилия да влезем в тях. Днес ви представяме една рецепта, която стана хит сред дамите. Съдържа само три съставки и дава ефект за отрицателно време. Това, което ни е необходимо, е зелен чай, канела и дафинов лист. За да си приготвим тази течност, която ще ни помогне да влезем в тесните дънки за нула време, трябва да направим следното. Първо слагаме 800 милилитра вода за заври.
Тази изпитана диета с кисело мляко ще ви помогне да свалите до 6 килограма за седмицаКак да свалите между 4 и 6 кг за една седмица? Като хапвате кисело мляко, при това в неограничени ко…Dec 9 2018vijti.com

Когато това стане, към нея прибавяме пръчка канела, три дафинови листа и една супена лъжица зелен чай без връх. Оставяме сместа да ври в продължение на петнайсет минути, след което махаме от огъня. Последната стъпка е да прецедим напитката и сме готови. По отношение на консумацията, също има няколко особености.
ЗА ДА ПОСТИГНЕМ ЕФЕКТ, ТРЯБВА ДА ПИЕМ ПО ТРИ ЧАШИ ОТ ТОЗИ ЕЛЕКСИР НА ДЕН.
Първата чаша се пие сутринта, на гладно. Втората се изпива след като закусим, а последната – вечер, преди да си легнем. Очакваният ефект от тази диета, която стана хит сред дамите, е за седмица да стопим до 8 килограма и то без почти никакви усилия от наша страна.

Ползи за здравето от канела
Установено е, че канелата може да е полезна при следните състояния и заболявания:
бронхит,
стомашно-чревни проблеми,
загуба на апетит,
газове (метеоризъм),
мускулни и стомашни спазми,

предотвратяване на гадене и повръщане,
диария,
инфекции,
настинка и простудни заболявания,
загуба на апетит.
Някои хора я използват още при еректилна дисфункция (ЕД), херния, нощно напикаване, болки в ставите, за облекчаване симптомите на менопаузата, менструални проблеми.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да започвате каквито и да било диети, се консултирайте със своя лекар!
Диетата на британски журналист и бивш лекар стана хит: 5 дни се храните нормално, а само два дни ограничавате калориите“Яж, гладувай и живей дълго” – така се нарича документалният филм на британския журналист Майкъл Моз…Dec 4 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!