Само с помощта на тези 3 прости съставки се отървах напълно от космите лицето

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Уважаеми дами, желаете ли кожата над горната ви устна да е идеално гладка и привлекателна?
Тогава следва да премахнете мъха или дребните косъмчета от това място. Понякога този козметичен проблем може да се задълбочи, ако мъхът се превърне в истински мустак, което ще предизвика у вас нарастващо безпокойство… Главната причина за прекомерното окосмяване на лицето е повишеното ниво на мъжкия хормон тестостерон.
Това може да се случи както на младо момиче след първата менструация, когато се активира дейността на кората на надбъбречните жлези, така и при жени, преминали 40-те, поради понижаване на нивото на женските естрогена – основният полов хормон при жените.
Опасност заплашва здравето на над 1 млн. българи: Бъдете внимателни при тези симптомиВърху над един милион българи дебне критична опасност за здравето. Предупреждението отправи специали…Jan 8 2019vijti.com

Важно е да се отбележи, че повишено ниво на андрогени, свързано обикновено с хормонални проблеми, изисква, по правило, консултация с ендокринолог, тъй като те могат да доведат до безплодие, тумори на яйчниците нарушена функция на черния дроб… Все пак, ако след лекарска консултация се установи, че нямате сериозни хормонални проблеми и сте решили на всяка цена да премахнете нежелателното окосмяване над горната ви устна, то ето кои са отдавна утвърдените методи, които може да използвате, като всеки от тях има своите преимущества и недостатъци: пинцети; изрусяване; бръснене; фото-, лазерна- или електроепилация; крем-депилатоар; восък; епилиращи лентички; ултразвук.

По-долу ще ви предложим още един, високоефективен метод, чрез който дамите от източните страни се справят с проблема. Той е евтин, със сигурност не вреди на кожата, а я обогатява с витамини и микроелементи.
Действате по следния начин.
Първо, приготвяте си паста от овесени ядки като смесвате ½ ч. л. овесено с 6 – 8 капки лимонов сок и 1 с. л. натурален течен пчелен мед.
Второ, приготвяте си смес от 1 с. л. паста от овесени ядки, 2 с. л. натурален течен пчелен мед и 2 с. л. лимонов сок.

Трето, втривате сместа в кожата на мястото на окосмяването и изчаквате 15 минути, след което го изплаквате с топла вода. Повтаряте процедурата 2 – 3 пъти седмично в продължение на месец – време достатъчно досадното окосмяване да изчезне напълно! Опитайте и ще се убедите!
За всички, прехвърлили 40-те: Ако не искате здравето ви да се влоши, забравете за тези храниЖената достига зрялостта си на около 40 години. На тази възраст тя се чувства още млада по дух, но в…Jan 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!