Рецептата, по която жена ми буквално полудя: Резултатите са фантастични, пробвайте и вие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лятото е все по-близо, а с това и всички дами започват да следят фигурата си още по-стриктно. Целулитът е един от основните проблеми, с които нежната част от света се бори постоянно. Няма значение дали си известна или нормална жена, целулитът е налице. И макар да има значително количество продукти, с които да се борим с този проблем, видни дерматолози изтъкват, че има и природно средство, с което можем да се преборим с целулита и то много успешно. И това е точно смесицата между мед и сода бикарбонат. Тези две съставки ги има във всеки дом. Това, което трябва да направим, е да смесим 1 с.л. мед с 1 с.л. сода бикарбонат, да добавим към тях малко вода и да ги сложим на котлона. Когато течността заври, оставяме да покъкри за 2-3 минути и след това сваляме от огъня.
Тайната супа на диетолозите топи мазнините и премахва бързо целулитаЗимата е сезон, в който често се заседяваме в топлото жилище и по обясними причини оставяме спорта и…Jan 29 2019vijti.com

Когато сместа поизстине (но не изцяло) я втриваме в проблемната зона от тялото с масажиращи движения. Добре е масажът да продължи към три минути, а после измиваме мястото с топла вода. Следващата стъпка е да масажираме мястото само с мед за около 5 минути. Важно е да не прилагаме много сила по време на масажа и да не прекаляваме с употребата на сместа.

Ето и още ефективни методи за премахване на целулит
Ексфолиация с утайка от кафе – идеален ексфолиант, който прави кожата мека и гладка и я подготвя за следващите процедури. Нужна ви е само утайка от кафе и малко вода. Ако искате може да добавите и малко зехтин. Ексфолиацията се прави с кръгови движения отдолу нагоре. Отнема 5-7 мин.
Контрастен душ – контрастният душ представлява редуване на топла и студена вода и е много полезен и ефективен при целулита.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
6 продукта, които са виновни за отпуснатия ви коремМожете лесно и просто да направите стомаха си плосък, ако се опитате да намалите до минимум използва…Nov 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!