Правете това всяка сутрин за закуска и резултатът за тялото ви няма да закъснее

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки човек сутрин си има определени ритуали, които спазва, за да се събуди и приготви за деня. Днес ще ви представим една закуска, която не само ще ви зареди с енергия за предстоящия ден, но и ще ви помогне да сте в оптимална форма за лятото. Тази закуска е много подходяща, защото се приготвя много лесно и бързо. Освен това можем да я подготвим още от предната вечер и така да си спестим още време сутринта. И така, това, което ни трябва за тази лечебна закуска, е половин кофичка кисело мляко (за по-добър ефект е най-добре да е нискомаслено), 1 супена лъжица мед, половин банан, който нарязваме на ситно, орехи – колкото искаме и една шепичка овесени ядки.
Лапнете и задръжте скилидка чесън в устата си: Ефектът е поразителен за вашето здравеСилните антибактериални свойства на чесъна и хранителните му качества обуславят неговото използване …Oct 8 2018vijti.com

Смесваме съставките вечерта, покриваме съда с фолио и оставяме в хладилника. На сутринта просто вадим закуската и я хапваме.
Съставките ни помагат да се чувстваме по-добре и да подобрим метаболизма си. А е ясно, че за стройна фигура, метаболизмът играе съществена роля.
С този лесен метод можем да започваме деня си с тонус. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел.
Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!

И още малко за лечебните свойства на меда:
Високите нива на кръвната захар могат да доведат до различни заболявания, включително ендокринни заболявания като захарен диабет.
Доказано е, че медът може да намали нивата на глюкозата. Само 17 % от меда е вода. Всичко останало е захари, включително глюкоза и фруктоза. Те се усвояват лесно от организма, без да причиняват рязко увеличаване на кръвната захар, така че, диабетиците могат да ядат мед.

Комбинация между мед и канела:
Канелата също намаля нивата на кръвната захар. Това е доказано чрез проучвания, проведени при здрави доброволци, както и хора с диабет. Разбира се, канелата не е лекарство, но е полезна хранителна добавка.
Медът по магазините, често се разрежда със захар, брашно и нишесте, затова си купувайте мед от надеждни купувачи, които могат да ви гарантират за неговата чистота.
Знаете ли, че мухълът е в състояние да съсипе здравето ви. Ето начин да се отървете от него, ако забележите, че го иматеМухълът в къщата може да се появи върху всяка повърхност, изложена на влага, в стаи с лоша вентилаци…Oct 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!