Пия го от 7 дни и не мога да се нахваля: Ставите не ме въртят, болката в гърба изчезна, а кожата ми стана като на момиченце

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

При схванатост и болки в която и да е част на гръбнака, лекарите често препоръчват да обърнем внимание на състоянието на мускулите на гърба и ако е необходимо, предписват курс на лечебна гимнастика.
Но понякога в тези случаи всяко натоварване на гръбначния стълб и ставите е противопоказано. Точно тогава на помощ идва мощно народно средство, доказано от повече от едно поколение. Отдавна желатинът и желираните ястия са считани за необходими продукти за хора с проблеми със ставите и гръбначния стълб. Както се оказва, това не е всичко, заради което трябва да включим желатина в менюто си.
Ленените семена с кисело мляко като лекарство: Наистина ще направят много за здравето виИзвестно е, че освобождаването на много заболявания достатъчно за почистване на червата от слуз, фек…Jul 26 2019vijti.com

Ползите от желатина
Укрепва сърдечния мускул
Ускорява метаболизма
Има положителен ефект върху умствените способности
Подобрява тена и текстурата на косата
Отличен е за предотвратяване на остеопороза

Как да приемаме желатина
Както можете да видите, един обикновен продукт може да замести редица фармацевтични лекарства, така че днес сме щастливи да споделим с вас рецептата за този чудотворен народен лек.
От вечерта залейте 2 супени лъжици желатин с една четвърт чаша студена вода, разбъркайте и оставете сместа за една нощ на стайна температура. На сутринта добавете полученото желе към сутрешната си напитка – сок или кисело мляко. Вземайте лекарството в продължение на седмица, а курса на лечение може да повторите шест месеца по-късно.

В рамките на седем дни ще почувствате положителни промени в организма: ще забравите болката в гърба и ставите, ще се подобрят цялостното ви здраве и външен вид. Желатинът може да се приема не само вътрешно, но и да направите с него маски за лице, които стягат кожата и моментално заличават бръчките.
Коса, нокти и кожа
Желатинът в голяма степен се състои от глицин и пролин, които са аминокиселини, необходими за производството на колаген. Колагенът е една от структурните съставки на кожата и е важен за нейната еластичност. Колагенът също отговаря и за непрекъснатото обновяване на клетките.
Желатинът стяга съединителната тъкан на кожата, което й придава опънатост и свеж вид.

Той е добър източник на калций, магнезий, фосфор, които укрепват ноктите, зъбите и косата.
За да направите косата си по-плътна и силна, добавяйте по една лъжичка желатин на прах към шампоана си. Това подобрява качеството и структурата на косъма, като добавя обем.
Бръчки
Загубата на способността за синтез на колаген с възрастта дава своите отражение – появяват се бръчки и фини линии.
Пролинът – важната аминокиселина, изобилства в желатина. Той подобрява синтеза на колаген и защитава кожата от вредната UV-радиация. Влиянието на слънцето предизвиква преждевременно стареене и вредни изменения в кожата, а тази аминокиселина намалява тези процеси.
Източник: Брадва
Белите топчета по клепача се появяват ненадейно и са много упорити: Защо се образуват и опасни ли са за здраветоАко и на вас ви се е случвало да видите подобни бели образувания по клепачите си, не изпадайте в пан…Jul 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!