Певицата Ивана най-после ни каза тайната си: Пия само по чаша на ден от тази течност, а резултатът е, че стопих 6 кила за нула време

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако някой ден се организира конкурс „Царица на отслабването“, то спокойно може да сме сигурни, че сред основните претенденти за титлата ще бъде Ивана. Фолкфурията се вталява с всеки изминал ден и не спира да шашва приятелки и съпернички. Ивана имаше дълги години проблеми с излишните килограми, но вече се е взела в ръце и се грижи не само за начина, по който изглежда, но и за здравето си, говорят във фолк средите. Самата Ивана признава, че стартът в борбата ѝ с наднорменото тегло е бил с диетите на д-р Емилова и проф. Мермерски, базирани на разделното хранене. Днес обаче певицата приема само едно средство, но то има изненадващо добър резултат – активен въглен. Който не само помага за отслабване, а на всичкото отгоре и пречиства организма от токсини.
Тази изпитана диета с кисело мляко ще ви помогне да свалите до 6 килограма за седмицаКак да свалите между 4 и 6 кг за една седмица? Като хапвате кисело мляко, при това в неограничени ко…Dec 9 2018vijti.com

„Няма вкус, няма мирис. Единственото странно е, че напитката става черна. Но това е в началото, после и с това се свиква. Когато пък се появят първите резултати – няма да ви прави впечатление“, разказва Ивана.
Активният въглен трябва да се разтвори в напитка – вода, чай, мляко, плодов коктейл, дори зеленчуково смути. Не бива обаче да се пие повече от една таблетка на ден.
Добре е курсът да се направи за период от две седмици, след което да се даде почивка на тялото от същото време. Ако се наложи, може да повторите процедурата за още две седмици след това.

Още няколко думи за активния въглен:
Активният въглен е мощно естествено средство, което улавя токсини и химикали в организма и ги изхвърля навън, така че да не се абсорбират отново. Най-популярната му употреба е за безопасно и ефективно лечение на отравяния и предозиране с лекарства. За това са го използвали хората още в древността. В модерната си форма съществува от началото на 20 век и се използва в центровете за спешна помощ по целия свят.
Световната Здравна Организация го включва в списъка си с основни лекарства. Продава се в аптеките под формата на прах, капсули или таблетки. Помага при подуване на корема и газове, за понижаване на холестерола, лечение на проблеми с жлъчката по време на бременност и дори против махмурлук.

Диетата на британски журналист и бивш лекар стана хит: 5 дни се храните нормално, а само два дни ограничавате калориите“Яж, гладувай и живей дълго” – така се нарича документалният филм на британския журналист Майкъл Моз…Dec 4 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!