Народен лек от 2 съставки пречиства кръвта само за дни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изчистете съдържанието на мазнини в кръвта с този лек!
Днес, прекомерното количество мазнини в кръвта се дължи основно на бързия и нездравословен начин на живот, нездравословното хранене и липсата на действие на органите. По-голямата част от храната, която ядем, е пълна с нездравословни мазнини.
Понякога увеличаването на мазнините би могло да бъде забелязано като мастната тъкан с жълт цвят под формата на възли на горните клепачи или други части на тялото, за съжаление, в началото заболяването обикновено няма други симптоми. Развитието на заболяването води до удебеляване на стените на кръвоносните съдове – атеросклероза, където са включени и други рискови фактори (пушене, алкохол и никотин), всички от които в резултат предизвикват най-честите мозъчно-съдови заболявания и са водеща причина за смърт по света и у нас.
Златните ръце на леля Тодорка лекуват болни само за 3 минутиЛеля Тодорка лекува с удивителен ефект ангина и всички болести на сливиците! В едно от шуменските се…May 11 2019vijti.com

Ако имате проблем със съдържанието на мазнини в кръвта, ви препоръчваме това естествено средство, което е помогнало на много хора.
Необходими съставки:
60 грама ябълков оцет
3 сушени смокини
Подготовка и получаване:
Вземете три смокини и добре ги надупчете ​​с клечка за зъби, поставете ги в чаша и след това изсипете оцета.

Нека се накисват една нощ. Изяжте и трите смокини на сутринта.
Ябълковият оцет го запазете, така че на следващата вечер да сложите отново три смокини.
Количеството от 60 грама ябълков оцет можете да използвате 7 дни. Смокините ще поемат по-голямата част от оцета. За да изчистите мазнините от кръвта е нужно да прилагате този метод на лечение 14 дни.
За да бъде лечението успешно, ще е необходимо да започнете да се храните здравословно и да намалите приема на мазни храни. В същото време увеличете физическата активност. След употребата на ябълков оцет и смокини, си направете кръвен тест и вижте сами резултатите от лекарството.

Сигурни сме, че ще останете много приятно изненадани от ефекта и ще го препоръчате на всички свои близки и познати, които също имат подобни здравословни проблеми.
Източник: lekuvai.bg
Лекари откриват диагнози по сънищата на пациентиНе толкова отдавна със сънищата се занимаваха само врачките, след това с тях се заеха и психотерапев…May 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!