Мощна индийска смес от български продукти изсмуква подаграта и спира болката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Подагра – това е метаболитно нарушение, което може да доведе до възпаление на ставите, подуване и скованост
При подагра в по-тежки случаи се усеща ужасна болка, която се развива само за няколко часа
Подагра се получава и заради претоварването на организма с пикочна киселина. Основната причина за претоварване с пикочна киселина е неефективното отстраняване на отпадъците от нашето тяло или прекомерно бързото трупане на токсини.
Тази киселина обикновено се създава в процес на разграждане на пурини. Пурините са химикали, които се срещат естествено в човешкото тяло. Освен това пурините могат да бъдат открити и в някои храни.
Сребърната вода цери артрит и подагра, спасява организма от 600 вида бактерииСребърната вода е достъпно, евтино, безопасно, лесно за ползване и познато от векове средство за леч…May 20 2019vijti.com

Когато бъбреците не са в състояние да елиминират пикочната киселина от човешкото тяло, кристалните образувания се оформят и депозират около ставите. Според експертите, най-честите симптоми при подагра са: внезапна болка в ставите, затопляне, деформация, болезненост при допир и зачервяване на ставите.
Има много начини чрез който пикочната киселина може да бъде отстранена от тялото и това да подобри здравето ви.
Ето какво трябва да направите – на първо място, трябва да промените вашата диета! Яжте повече пресни плодове и зеленчуци, постно месо, морски дарове и непреработени храни.

Освен това трябва да се намали консумацията на преработени захари, като например високо фруктозен царевичен сироп, храни с високо съдържание на наситени мазнини и алкохол. Пийте много вода!
Водата поддържа тялото ни хидратирано и това помага в процеса на детоксикация.
Но нека се върнем към нашия домашен лек! В тази статия ние ще ви покажем как да го направите. Преди това една забележка: този домашен лек е много просто и лесно да се направи. Ползвайте само пресни продукти и не заменяйте джинджифила с прахообразен.
Необходими продукти:

1 ананас
1 чаша сок от череши
1 до 2 супени лъжици куркума на прах
3 до 4 супени лъжици настърган джинджифил
Мед (за подслаждане)

Приготвяне:
Ананасът се обелва, нарязва се на парчета и се пасира. Добавят се и другите продукти и отново се пасира.
Така получената смес се съхранява в хладилник, пише lekuva.net. Пие се по една чашка от кафе преди хранене. Колкото по-често го правите, толкова по-добри резултати ще имате. Този домашен лек за подагра може да се използва в България само по време на черешовия сезон. Така че тогава може да го пиете на воля.
Източник: Брадва
Има ги навсякъде около нас, но кой да знае: Мощно лекуват туберкулоза, ишиас, камъни, задух, подагра, хемороиди и още болестиБоровите връхчета, както са познати пъпките на боровото дръвче, се намират по върховете на клонките …Apr 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!