Маската, която подмладява с 10 години, а бръчките на лицето направо изчезват

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Често ние, жените, балансираме с множество неща в живота си и искаме или не, страдаме от сериозно недоспиване. И ако няколко кафета успяват да ни помогнат да сме жизнени, то кожата ни определено издава, че много часове сън не са ни достигнали.
Първият признак за това са тъмните кръгове под очите, които са верен спътник на всяка жена, чието ежедневие е прекалено натоварено. Почти е невъзможно да се прикрият, затова е много важно да успеем да ги премахнем изначално.
Тук на помощ идва една лесна маска от далечна Индия. Тя се справя безкомпромисно с тъмните кръгове и моментално заличава всички следи от умора по лицето. Основната й съставка е куркумата, която индийците използват не само за забъркването на пикантни и вкусни ястия, но и за сигурно средство за разкрасяване.
Откакто си направих тази маска на косата, забравих за косопада и пърхота – все едно никога не ги е ималоВъпреки че ние, жените, обожаваме косите си, не можем да отречем, че често им причиняваме такива мъч…Feb 22 2019vijti.com

Тази подправка подмладява кожата и видимо я изсветлява. Содата, която пък самата златна маска съдържа, е едно от най-силните средства за почистване на кожата и за стимулиране циркулацията на кръвта в нея.
Когато сложите маската върху лицето си, кожата малко ще се зачерви, но това е заради засиления приток на кръв и не бива да ви тревожи. Руменината ще изчезне след около час, а след това кожата ви ще изглежда съвършено.
Необходими продукти:
½ ч.л. куркума;

1 с.л. сода бикарбонат;
лимонов сок (няколко капки)
Начин на приготвяне:
Смесете всички съставки и разбъркайте добре, докато получите хомогенна смес. Ако кожата на лицето ви е твърде чувствителна, заменете лимоновия сок с няколко капки вода или тоник за лице.
Нанесете маската около очите и оставете да действа около 15-ина минути.
Накрая измийте лицето с хладка вода и намажете с хидратиращ крем.

Правете тази златна маска веднъж на три дни, за да постигнете видим подмладяващ ефект. Бързо ще видите как леките бръчици биват загладени, а кръговете под очите просто се заличават.
Всички ме гледат и ми казват, че съм се подмладила, а всичко, което правя, е една маскаКогато годините се трупат, кожата на лицето на енергичните жени, които не искат да губят и грам от с…Feb 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!