Лукът топи мастните бучки по тялото

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Липомът представлява доброкачествено туморно мастно образувание. В повечето случаи се развиват по един или два такива мастни тумора, но понякога може да има и повече в различни части на тялото. Множествените липоми са по-характерни за мъжете. Най-често възникват в средна възраст – между 30 и 50 години.
Обикновено са с големина от грахово зърно до около 5 см, като бавно нарастват и не променят обема си с години. Обикновено се разполагат подкожно, най-често в областта на шията,
раменете, гръдния кош, ръцете, краката, гърба, а понякога и по лицето.
Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставитеКое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата из…Feb 5 2019vijti.com

По-рядко се констатират вътрешни органи, където има мастни клетки, например в храносмилателния тракт, около бъбреците, в млечната жлеза. Липомът има овална форма и капсула, която го отделя от околните тъкани. Напипва се като мека и подвижна подутина, разположена под кожата. Ако не засяга нерви или кръвоносни пътища, не предизвиква болка.
С уголемяването, с нарастване на съединителната тъкан, може да стане по-плътен. Невинаги е нужна операция, за да го премахнем. В народната медицина има не една или две рецепти за такива случаи. За най-ефикасната се взема голяма глава лук, измива се и запича в продължение на 15 мин във фурната. Като изстине, се обелва и се смила с месомелачка.

На ситно ренде се настъргва парче домашен сапун с тегло, приблизително колкото е лукът. Двете съставки се смесват добре. С така приготвения материал се правят компреси, докато подутината не стане съвсем мека и не почне да изчезва.
Много ефективен е методът за лечение с жълтурче. Ето как можете да се възползвате по най-правилния начин. Прави се силна отвара от листата и цветните кошнички на растението. След като изстине до стайна температура, се правят компреси на мястото на липома, докато образуванието не се отвори и съдържанието му не изтече.
Източник: Ретро
Доктор, който практикува алтернативна медицина: Човек може по прост начин да се излекува, като … засади болестта си в саксияОткрихме една много интересна статия във форум за алтернативната медицина. Това е първият път, когат…Mar 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!