Лесен трик ще направи чудеса с брадавиците ви – изчезват напълно, все едно никога не са били там

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки човек ги има! Брадавиците – онези неприятни кожни образования, приличащи на мънички кожни топчици. Всъщност това е кожна тъкан, която се появява при хора, които вече са в по-напреднала възраст. Брадавицата може да се появи навсякъде, но най-често това се случва на места, които често се трият. Такива например са подмишниците, гърдите, врата, клепачите. Факторите за тяхната поява са няколко. Един от тях например и затлъстяването. При хора, които страдат от диабет, брадавиците се появяват по-често. Бременността също може да е такъв фактор, тъй като тогава организмът е подложен на големи хормонални промени. Елиминирането на брадавиците по медицински начин струва скъпо. Но ето и един трик от домашната медицина, с който може да решите проблемите си. Все пак трябва да се консултирате с вашия лекар, за да сте сигурни, че брадавиците са доброкачествени.
Един тампон с тази смес премахва брадавиците завинагиБрадавиците представляват кожна тъкан, която се появява вследствие на няколко различни фактора. Обик…Jan 22 2019vijti.com

Процедурата е изключително елементарна и бърза. Ето какво трябва да направите. Нуждаете се от памук и ябълков оцет. Направете си памучен тампон. Трябва да е достатъчно голям, за да покрие цялата брадавица.
Натопете го в оцета и го наложете на избраното място. Може да правите процедурата всеки ден, но не повече от два пъти на ден. Брадавицата ще почернее и в период от три до пет дни ще падне. Ако останат следи не се притеснявайте. Те ще изчезнат до седмица.
Внимание!
Не използвайте тази процедура за брадавици по или около клепачите!

Чесънът също помага
Настържете малка скилидка чесън, залейте я с 1 чаена лъжичка оцет и добавете малко брашно. Замесете тесто. В лейкопласт изрежете дупка с формата на брадавицата, но малко по-голяма от нея. Поставете върху брадавицата малката питка, залепете лейкопласта и омотайте с бинт.
Свалете след два дни и брадавицата ще падне заедно с питката. Ако се налага, повторете процедурата, тъй като понякога брадавиците са много упорити.
Но вие също трябва да бъдете упорити и успехът е гарантиран.
Зарежете лазерите и течния азот, защото с този сок от зеленчук ще премахнете елегантно и завинаги брадавиците и мазолитеБрадавиците са невъзпалителни възлести образувания на кожата, причинявани от вируси при непосредстве…Dec 26 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!