Лекарите нямат обяснение: домашно приготвена смес, която почисти дебелото ми черво от токсичните отпадъци! Даже кожата ми засия!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Според много древногръцки лекари, смъртта започва в дебелото черво. Много съвременни изследвания вече са потвърдили това изявление.
Много от проблемите на червата не са толкова значителни, като например главоболие, сънливост и акне.
Все пак трябва да знаете, че има много други много сериозни заболявания, които включва

Турската ботокс-маска подлуди жените от цял свят – видимо шлифова кожата след първото нанасяне:Само допреди няколко години кожата ви е радвала със свежия си вид, а сега бръчките, които са се появ…Jun 10 2020vijti.com

-Синдром на раздразнените черва

-Болест на Крон

-Запек

-Колити

-Киселинен рефлукс

Важно е да знаете, че приблизително 2 – 9 килограма отпадъци са заседнали в дебелото черво на всеки човек в продължение на почти 70 часа, а храносмилателният тракт трябва да обработва храната в рамките на 24 часа. 80% от заболяванията се дължат на токсини в дебелото черво. Реално голяма част от проблема на дебелото черво е със сигурност голямото количество рафинирана захар в диетата ви и липсата на ензими и фибри.

Ето защо тук, в тази статия ще ви представим тази невероятна рецепта за почистване.

Съставки:

-1 чаша вода

-1 Супена лъжица от мед

-1 Супена лъжица от чиа

-1 Супена лъжица ленено семе

-1 ябълка

Инструкции:

Всичко, което трябва да направите е да поставите всички съставки в блендер и да ги разбиете заедно добре, докато семената от чиа започнат да се надуват. Тази смес се пие на празен стомах и ще се отървете от токсичните отпадъци в тялото си.

Ето какви са ползите от тази напитка:

Благодарение съдържанието на протеини, хранителни вещества, витамини, омега 3 мастни киселини и фибри, семената от чиа са отлични за храносмилателната система и здравето на сърцето.

Що се отнася до меда, е ясно че има антисептични, антивирусни, противогъбични и антибактериални свойства и по този начин ще ви даде голяма защита срещу рак на дебелото черво.

Лененото семе е богато на омега-3 мастни киселини, антиоксиданти и фибри. Поради това може да ви помогне срещу рак на дебелото черво. В допълнение, той също така насърчава здравето на сърцето и чревната абсорбция на хранителни вещества.

Както вероятно вече знаете, ябълките са богати на неразтворими и разтворими фибри. Тези влакна са невероятни за стимулиране на движението на червата.

За да се отървете от всички токсични отпадъци в тялото си, трябва да се пие тази великолепна смес всеки ден. Именно тази смес ще ви помогне да почистите дебелото черво и също така ще подобри движението на червата, което е изключително важно за цялостното ви здраве.

Имайте предвид, че доброто състояние на дебелото черво е от решаващо значение за вашето здраве. Ето защо трябва да консумирате тази напитка – ще ви помогне да се облекчи сковаността в ставите, подобряване на умствената функция, премахване на кожни дефекти и подобряване на цялостното ви здраве.

Тази смес също ще се увеличи енергията ви, понижаване на холестерола и насърчаване на по-здравословна и сияеща кожа.

Замени вечерята с една от тези салатки и ще имаш по-хубава кожа и коса. Кантарът ще лети надолу, а ти ще си пълна с енергия! Дори да не сте привърженици на здравословното хранене , сигурно сте забелязали, че когато хапвате …Feb 28 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!