Лекарите му даваха най-много три месеца, той обаче ги опроверга, като се излекува сам

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лекарите казали на Дани Макдоналд, който живее в Ирландия, че е болен от рак на стомаха и вероятно няма да живее повече от 3 месеца… Той обаче решил да игнорира съветите им и отказал лечението с химиотерапия. За сметка на това започнал да спасява живота си с природни и естествени средства. Четири години по-късно Дани се чувства страхотно, благодарение на факта, че е включил в дневния си хранителен режим тази лечебна напитка!

Дани научил за състоянието си по време на остра язва.
След като бил отведен в болница, докато лекарите се борили да спрат кървенето, установили, че Дани всъщност има тежка форма на рак в напреднал стадий и има метастази в цялото тяло.
Те го предупредили, че единственият начин да се спаси е, като започне спешна химиотерапия.

За разлика от повечето хора, Дани решил да проучи други типове лечение. По-късно той казал на лекарите си, че се решил на домашно лечение, което включва пшеничен зародиш и пиенето на сок от стеблата на растението. Как той се излекувал от рак? “Спрях използване на хапчета и оттогава до сега не приемам никакви таблетки. Месец по-късно болката изчезна и аз знаех, че съм на път да се възстановя. Лечението с пшеницата започна да работи. Взех правилното решение да се откажа от лечението с химиотерапия.”, споделя Дани.

Започнах с 28 мл сок от пшеница на ден. Дани успешно е победил рака и неговият случай е живото доказателство за регенеративната способност на младите пшенични кълнове.

Това е вид млада зелена пшеница и се бере на 15 до 20 см височина, за да се използват оптимално лечебните й вещества.

Когато расте при добри условия, младата пшеница съдържа от 82 до 92 минерала, които присъстват в почвата, и се предполага, че една чаена лъжичка млада пшеница на прах (3 грама) включва същия брой минерали, както 450 грама органични плодове и зеленчуци.

Лечението започва с 3 грама прах от млада пшеница на ден и след това постепенно се увеличава дозата на 6 грама на ден.

Когато пшеницата се бере, трябва да се изсуши и накрая да се смели до получаването на прах. Тя трябва да се разтвори в топла вода и да се пие. Водата не трябва да е гореща, защото ако е прекалено топла, някои от хранителните й вещества могат да бъдат унищожени.

Можете да използвате и пресен сок от млада зелена пшеница.

Съвременните изследвания показват, че сокът от пшеничната трева е просто уникален природен източник на здраве.

Тя съдържа протеини, въглехидрати, фосфор, калий, магнезий, калций, желязо, ванадий, и т.н., както и всички популярни витамини, и то в големи количества. Например, витамин С в нейния състав е седем пъти повече, отколкото в портокалите, желязото в нея е пет пъти повече от спанака, а калцият – десет пъти повече от млякото.

В допълнение, сокът от зародиша е богат на ензими, аминокиселини и разполага с пълния набор от протеини.

И накрая, сокът от млада пшеница съдържа наистина безценното вещество хлорофил.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Източник: Лекувай

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!