Край на глада: Д-р Ирина Стефановска обясни коя съставка гори талията като с оксижен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Искате да влезете във форма, но нито искате да давате куп пари за скъпите (и доста често вредни) добавки за отслабване, а пък и гладуването не ви е на сърце?
Няма проблеми!
Известният руска физиотерапевт д-р Ирина Стефановска разкри тайната на прословутия си балсам, който е в състояние да прави чудеса с талията. Рецептата е изключително проста, няма нужда от скъпи и екзотични съставки. Най-важният компонент на балсама пък е… хрянът. Д-р Стефановска твърди, че хрянът стимулира отслабването по изключителен начин.
С тази диета на Маргарита Королева ще загубим 10 килограма завинаги: Световният хит в отслабванетоΠoчивĸaтa нa мopeтo Bи пpeдcтoи и иcĸaтe дa cвaлитe излишнитe ĸилoгpaми бъpзo и зaвинaги!? Aĸo нe cт…Jan 7 2019vijti.com

Често го използваме като добавка към храната, а с оглед на факта, че съдържа витамини С, В1, В6, В12, желязо, калций, магнезий и фосфор, тази билка е не само вкусна добавка към гозбите, но и истинско лекарство. Още преди 1500 години в древна Гърция, хрянът се е използвал като лекарство срещу болки в гърба, а днес може да ви помогне завинаги да се отървете от излишните натрупани течности и килограми.
Ето и какви съставки са ви необходими –
125 грама хрян,
3 лимона, 3 супени лъжици мед.

Измийте хубаво хряна, но не го белете. Поставете го в блендер и го смелете. Ако нямате блендер използвайте обикновено домакинско ренде – настържете го на най0ситно. Лимонът изплакнете, нарежете на кубчета и извадете семената и след това добавете в блендер. След това добавете и меда, и всичко това разбъркайте добре.
Сместа се поставя в стъклен буркан и съхранява в хладилник. Консумирайте по една супена лъжица от този балсам, два пъти дневно, с храна. Резултатите ще бъдат видими след три седмици.
Освен подобряване на външния вид, този балсам подобрява работата на мозъка , паметта, слуха и зрението.

Е, готови ли сте вече да опитате от това чудо?
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства се консултирайте със своя лекар!
Напитката на д-р Огнян Пелов, с която отслабването започва още след първата чашаУважаеми наши читателки, евентуалните ви проблеми да не сте в състояние ефикасно да контролирате тег…Dec 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!