Като вдигна нивата на пикочна киселина това е единствения лек, който ми помага и ме спасява от болката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В тази статия ще ви дадем рецепта как да си направите невероятна и извънредно полезна напитка за отстраняване на пикочната киселина от ставите
Основната съставка за тази домашна напитка е краставицата . В случай, че имате пикочна киселина в ставите, действително можете да се възползвате от тази невероятна домашна рецепта.
Тази напитка ще намали температурата на тялото; тя е алкализираща и осигурява силни ефекти при премахване кристализацията на пикочната киселина в ставите. Е, вие ще изпитате слаба болка в ставите, докато използвате това домашно приготвено средство, но не е необходимо да се притеснявате, тъй като това показва, че тази напитка лекува вашите стави.
Тези плодове са много полезни за здравето на сърцето, хапвайте ги на воляСърцето е един от най-важните органи в човешкото тяло. Докато ние си почиваме, то не спира да работи…Apr 5 2019vijti.com

И по-точно – болката сигнализира за отделянето на съединенията, които затрудняват движението.
Освен краставица, тази здравословна напитка включва целина и джинджифил, който има противовъзпалителни свойства по време на процеса на почистване.
Тази домашна напитка е много лесно да се направи.
Съставена е от продукти, които без проблем бихте могли да откриете на пазара. Всичко, което е необходимо да направите е да следвате тези прости инструкции:

РЕЦЕПТА:
Съставки:
1 средно голяма краставица
2-3 стръка целина
1 корен от джинджифил /колкото кутрето/
половин лимон

Начин на употреба:
На първо място, не забравяйте да почистите всички съставки добре и да ги измийте.
След това нарежете краставицата на по-малки парчета и накълцайте целината.
После отрежете лимона на половина и поставете останалата част в хладилника за бъдеща употреба.
Обелете джинджифила. Нарежете го.
След това поставете всички съставки в блендер.

Как да използвате тази лечебна смес?
Трябва да използвате тази напитка докато забележите някои подобрения. Ако желаете да получите най-добри резултати от този домашен метод за премахване на пикочната киселина от ставите е необходимо да пиете тази невероятна напитка по 2 пъти след хранене всеки ден, докато не забележите подобрение.
Източник: lekuvai.bg
Народна медицина: Да си направим лек срещу грип… от виноЗнаете десетки ползи от червеното вино. Но има една напитка с негово участие, която може бързо и лес…Mar 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!