Калиев перманганат: “отровата”, която струва под левче, а лекува над 15 вида болести

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Калиевият перманганат е онова химическо съединение, което, разтворено във вода, създава ярковиолетови разтвори, които след изпаряване се превръщат в красиви виолетовочерни и лъскави кристали.
Също така обаче това е съединение, което е силно отровно. И същевременно много добър окислител, стига да не е твърде концентриран.Оказва се обаче, че калиевият перманганат може да бъде и силно лекарство. Струва буквално жълти стотинки, а може да ни избави от куп болести. Всъщност лековитите му свойства не са открити днес, а се простират назад в миналото. Напоследък обаче, докато наблюдаваме завръщането на алтернативната медицина, подобни методи отново биват възродени.
Ако ни се доверявате, още сега можете да се сдобиете с това чудно лекарство само срещу няколко стотинки. Вижте за какво може да ви бъде полезно:
Лечебната смес на руската лечителка Джуна: Само с три съставки, а излекува хиляди хораТази рецепта стана много популярна сред хората благодарение на известната руска лечителка и астролож…Sep 12 2019vijti.com

При гонорея и кандида:
Разтворете калиев перманганат във вода до получаването на бледорозов разтвор. Напоете тампон с него и го поставете във влагалището. Оставете да действа няколко часа. Два пъти дневно правете промивки със същия този разтвор. Може да се прилага и при мъже.
За зъби и венци:
Ако страдате от болки в зъбите и кървящи венци, то започвайте и завършвайте всеки ден с гаргара. Това ще спре кървенето и ще премахне болката.
При кокоши трън:
Накиснете мястото в топла вода, след това подсушете и отгоре поставете кристалче от калиевия перманганат. Фиксирайте с лепенка, за да не се мести. На другия ден внимателно премахнете и ще видите, че с коричката суха кожа сте премахнали и досадния трън.

Този метод е може би малко по-агресивен, но за всички, които са страдали от неприятната инфекция, наречена кокоши трън, е ясно, че са необходими сериозни мерки. Често заболяването ни мъчи месеци наред и каквито и методи да прилагаме, те се оказват неефективни. И в такъв случай се налага да прибегнем до кардинални, но все пак работещи, методи.
Калиев перманганат при гъбички
Рецепта:
Лечение гъбички с калиев перманганат ефективно осъществява под формата на баня в която се потапят заболелите нокти за 15-20 минути. Антисептичното действие на активната съставка се увеличава от въздействието на топлата вода, която допринася за омекотяване на нокътя и подобрява неговата пропускливост на лекарството.

Препоръчва се този лесен начин, за да се защитите от гъбички по краката, сърбеж, пукнатини и неприятна миризма. Това е метод, който лекува гъбички по краката и ноктите, облекчава сърбежа и лющенето, елиминира миризмата и изпотяването, лекува пукнатини по петите. Много читатели са потвърдили, че той успешно е бил използван от тях.
За да се подготви една баня с 2 литра вода с температура от 40-50 градуса се добавя калиев перманганат няколко щипки във водата и се разбърква до получаване на характерен розов цвят. Освен това в приготвения разтвор се потапят ноктите за определено време (20 минути). Ако след започването на процедурата, се появят болки във ваната или в легена, което от тях използвате, трябва да добавите повече чиста вода, за да се намали дозата на калиевият перманганат.
Твърде силен разтвор може да предизвика алергични реакции и възпаление на кожата на краката или ръцете.

В края на процедурата отрийте нозете се със суха и чиста кърпа и веднага ги обработете с помощта на пили за нокти и нокторезачка. Трябва да се намали колкото е възможно повече от засегнатата част на нокътя, но така че да не вреди на кожата и да не помага на инфекцията. Следва в чистата нокътна плочка да се прилага противогъбичен крем, направен от лекуващия лекар. Тези процедури правете всеки ден, или през ден до изчезване на видимите симптоми на гъбичките на ноктите.
Източник: Брадва
5 естествени метода, с които ще успеете да преборите главоболието без лекарстваМалко вероятно е да намерите човек, който поне веднъж не е страдал от силно главоболие. Тогава човек…Sep 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!