Калиев перманганат: „отровата“, която струва под левче, а лекува над 15 вида болести

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Калиевият перманганат е онова химическо съединение, което, разтворено във вода, създава ярковиолетови разтвори, които след изпаряване се превръщат в красиви виолетовочерни и лъскави кристали. Също така обаче това е съединение, което е силно отровно. И същевременно много добър окислител, стига да не е твърде концентриран.
Оказва се обаче, че калиевият перманганат може да бъде и силно лекарство. Струва буквално жълти стотинки, а може да ни избави от куп болести. Всъщност лековитите му свойства не са открити днес, а се простират назад в миналото. Напоследък обаче, докато наблюдаваме завръщането на алтернативната медицина, подобни методи отново биват възродени.
Лили Иванова разкри рецептата на домашния си елексир, с който поддържа перфектно здраве! Ето как се пази от болести родната примаЛили Иванова е невероятна не само с уникалния си глас и незабравимите си песни Голямата Лили Иванова…Nov 1 2018vijti.com

Ако ни се доверявате, още сега можете да се сдобиете с това чудно лекарство само срещу няколко стотинки. Вижте за какво може да ви бъде полезно:
При гонорея и кандида: разтворете калиев перманганат във вода до получаването на бледорозов разтвор. Напоете тампон с него и го поставете във влагалището. Оставете да действа няколко часа. Два пъти дневно правете промивки със същия този разтвор. Може да се прилага и при мъже.
За зъби и венци: ако страдате от болки в зъбите и кървящи венци, то започвайте и завършвайте всеки ден с гаргара. Това ще спре кървенето и ще премахне болката.

При кокоши трън: Накиснете мястото в топла вода, след това подсушете и отгоре поставете кристалче от калиевия перманганат. Фиксирайте с лепенка, за да не се мести. На другия ден внимателно премахнете и ще видите, че с коричката суха кожа сте премахнали и досадния трън.
Този метод е може би малко по-агресивен, но за всички, които са страдали от неприятната инфекция, наречена кокоши трън, е ясно, че са необходими сериозни мерки. Често заболяването ни мъчи месеци наред и каквито и методи да прилагаме, те се оказват неефективни. И в такъв случай се налага да прибегнем до кардинални, но все пак работещи, методи.Лапнете и задръжте скилидка чесън в устата си: Ефектът е поразителен за вашето здравеСилните антибактериални свойства на чесъна и хранителните му качества обуславят неговото използване …Oct 8 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!