Как един обикновен човек излекува проблеми със синусите и главоболие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фьодор Радушкин е роден в едно от предградията на Москва
Гражданинът Радушкин имал сериозни проблеми със синусите, и най-вече с болките в главата, които са следствие от проблемите със синусите.
Онзи, който не е имал подобни болки, онзи, който не познава главоболието, което болните синуси причиняват, е благословен от Бога. Това е написал Фьодор Радушкин в една от многото здравни групи във фейсбук, в които хората споделят рецепти от народната медицина. По този начин рецептата на Радушкин станала изключително популярна. Много хора направили и приложили лесното лечение на Фьодор Радушкин, и по този начин се спасили от онова, което синузитът причинява на здравето.
Доктор, който практикува алтернативна медицина: Човек може по прост начин да се излекува, като … засади болестта си в саксияОткрихме една много интересна статия във форум за алтернативната медицина. Това е първият път, когат…Mar 15 2019vijti.com

С идването на зимата идват и студените дни и страданията на хората, като московчанинът Радушкин, които имат проблеми със синузит, последван от главоболие. Това главоболие понякога може да бъде толкова силно, че дори и най-силните медикаменти не могат да помогнат.
Затова, вместо да страдате и да провеждате скъпи и неефективни лечения, опитайте се да подобрите здравето, използвайки естествени средства. Понякога това е по-добрият вариант, отколкото да бъдете отровени от продуктите, предлагани от фармацевтичната индустрия. Ефективността на това лекарство смая не само потребителите във фейсбук, които са прочели рецептата на Радушкин, но и официалната медицина.

Една стара гръцка поговорка казва: Репичките струват толкова, колкото струва оловото, цвеклото – колкото среброто, а хрянът е с цената на златото.
Основната съставка на рецептата, която ви предлагаме, е хрян. За ползите от хряна сме писали и друг път.
Ето и начина, по който се забърква вълшебната смес:
Настържете пресен корен от хрян и го залейте с домашен ябълков оцет, пише лекува.нет. Поставете сместа в буркан и плътно я затворете. Съхранявайте сместа в буркана в продължение на десет дни при стайна температура и периодично разклащайте.

Начин на употреба:
След като сместа стои десет дни, на няколко пъти през деня отворете буркана и вдишвайте парите в продължение на пет минути. Използвайте течността като сложите от нея върху чиста марля. Сложете марлята върху тила или челото и прекарайте нощта с този компрес. Лечението продължава пет дни, и е напълно достатъчно за решаване на проблемите с синусите и с главоболието.
Източник: Брадва
Как да се лекуваме с ягоди: Те са уважаван източник на здраве в народната медицинаСъс своя примамлив външен вид и отлични вкусови качества, ягодите си осигуряват място в списъка на л…Jun 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!