Как да стопите корема с магданоз и да спрете подуването

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ароматен  магданоз  – чудесно допълнение и декорация на много ястия. Веднага след като започне летният сезон, тялото изисква включването на къдрава красота в диетата. И не за нищо: съдържа голям брой незаменими аминокиселини, витамин А и фолиева киселина.

Домашният сироп с лимон и магданоз прави чудеса при камъни в бъбреците Този сироп може да помогне за намаляване на размера на камъни в бъбреците и да допринесе за тяхнот…Feb 26 2020vijti.com

В допълнение към факта, че магданозът има  положителен ефект върху зрението  , нормализира кръвното налягане и повишава хемоглобина в организма, той има едно много интересно  предимство за тези, които отслабват  . Растението има диуретичен ефект, помага да се отървете от отоци.

Способността на магданоза леко да отстранява излишната течност  от тялото, без да нарушава солевия баланс, го прави добър начин за отслабване.

Как да отслабнете с магданоз

Необходимо е да използвате тази  отвара от листа от магданоз всеки ден, но не надвишавайте нормата поради силен диуретичен ефект.

Приготвяне:

5 ст. л. нарязан магданоз трябва да се излее 1 литър вряла вода, да се покрие и да се варят в продължение на 20 минути. Пийте през деня.

Използвайте бульона за не повече от 5 дни. Това време ще бъде достатъчно, за да може напитката да ви донесе желаната полза – премахнете ненужната течност и токсините от тялото  . Правилното хранене ще подобри резултата.

Чай от магданоз за наистина лесно отслабване Магданозът е сред най-добрите естествени диуретици, които могат да способстват за ефективното прем…Jun 8 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!