Какъв вид е вашият корем: Така ще разберете как най-лесно да се отървете от него

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Идва лятото и това все повече засилва желанието на мнозина хора с наднормено тегло да се отърват от някое и друго килце. Преди обаче човек да се подложи на диета е важно да разбере каква е причина за натрупването на мазнини около талията. Всъщност има няколко вида кореми и за всеки от тях си има причина. 1. Корем, който наподобява спукана гума. Появява се в резултат на дълго стоене в една позиция, например при работа в офис, съчетано и с липса на физическа активност. В този случай е най-добре да намалите драстично употребата на алкохолни и безалкохолни напитки. Заложете на водата. Намалете също сладките храни и заложете на нещо по-здравословно – плодове и зеленчуци.
Тайните на отслабването, които са ясни за учените, но диетолозите не казват нищо за тяхАко искате да отслабнете, променете тялото си, трябва напълно да промените навиците си. Както змията…Feb 13 2019vijti.com

2. Корем заради стрес. Характерен за хора, които са перфекционисти в работата. Задължително трябва да спрете да пропускате дневните хапвания, а също така и да разчитате на заведенията за бързо хранене.
3. Мек корем.
Характерен е за хората, които нямат никаква физическа активност. Ще трябва да си наложите по-активен начин на живот. Също така яжте и по-здравословни храни.
4. Раздут стомах. Обикновено се появява при хора, които ядат храни без обаче те да са съгласувани с тялото.

За да се отървете от раздутия стомах, трябва да консумирате напитки, които имат положителен ефект върху храносмилателната система. В този конкретен случай, не е необходима особена физическа активност, но трябва да се яде балансирана храна.
Ето кои храни, които ще поддържат корема ви стегнат:
Бадеми и други ядки – без сол
Бобени култури – не пържени и печени, само варени

Зелени зеленчуци, най-вече спанак, броколи, брюкселско зеле и аспержи
Обезмаслени или нискомаслени млечни продукти
Овесени ядки – неподсладени и неовкусени
Яйца
Леки меса – пуешко, пилешко, риба и телешко
Фъстъчено масло

Зехтин
Пълнозърнест хляб и храни
Суроватъчен протеин на прах
Дребни плодове
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
С тази диета на Маргарита Королева ще загубим 10 килограма завинаги: Световният хит в отслабванетоΠoчивĸaтa нa мopeтo Bи пpeдcтoи и иcĸaтe дa cвaлитe излишнитe ĸилoгpaми бъpзo и зaвинaги!? Aĸo нe cт…Jan 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!