Какво се случи с тялото ми след година ежедневна употреба на 1 скилидка чесън

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Няма човек, който да не знае колко полезно растение като чесън. Съществуват истински легенди за него още от дълбока древност.
Но какво ще се случи с тялото ви, ако в продължение на една година ядете чесън всеки ден. Един човек е направил този експеримент и споделя резултатите.
„Отначало започнах да ям чесън сутрин, на празен стомах, но това беше много голяма грешка, защото след 3-4 дни започнаха непоносими болки в стомаха.
Не мога да разбера онези хора, които препоръчват да се яде чесън на празен стомах, защото това е непоносимо!“, казва той
Подробна рецепта: Лечение с печен чесън за едно денонощиеЛечението с печен чесън има голямо предимство с това, че започва да действа незабавно и трае 24 часа…Sep 21 2019vijti.com

Осъзнал грешката си, че е по-добре да не се използва чесън сутрин, мъжът започнал да го яде вечер.
И така, какво се е променило?
„Искам да отбележа, че цяла година изобщо не бях болен, дори кашлица не ме хвана, въпреки че преди това боледувах почти на всеки 2-3 месеца“, казва той.
Това се дължи на факта, че чесънът съдържа серни съединения, които, между другото, са отговорни за неговия остър вкус и аромат. И така, именно те помагат на организма да се бори с патогенните бактерии.
„Преди експеримента кръвта ми беше твърде гъста, не знам с какво е свързано, но най-вероятно с храненето.

Но употребата на чесън оправи всичко, кръвта ми стана по-рядка, което съответно повлия на общото ми състояние. Между другото се отървах от хипертонията“, радва се човекът.
„Невъзможно е да не отбележа факта, че акнето и черните точки напълно изчезнаха от лицето ми. Това изглежда се дължи на факта, че чесънът перфектно се бори с токсините и други не по-малко опасни вещества, които запушват порите на кожата“, посочва още той.
По думите му той ще продължи да яде по 1 скилидка чесън всяка вечер за още шест месеца и дори година, за да види какво ще се случи с тялото му.

За да е ефективен, минималният прием на чесъна е 2-3 средноголеми скилиди дневно. Консумират се с храна, не на гладно, за да не дразнят стомаха.
Не приемайте скилидите наведнъж, а отделно, например сутрин, обед и вечер.
Ако миризмата на чесън е проблем, приемайте капсули с отлежал екстракт, който е обезмирисен.
Ако решите да последвате примера му и да започнете да ядете чесън ежедневно, преди това най-добре се консултирайте с лекар!
Източник: zdrave.to
Д-р Емилова: Ракът не вирее в тялото, ако ядем чесънД-р Людмила Емилова е една от най-известните родни диетолози, която вече повече от двадесет години п…Sep 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!