Изпитан трик за миене на лицето, с който ще се отървете от увисналата кожа и бръчките

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Добрият външен вид е това, което всички искаме да постигнем, особено жените.
Това, което влияе на качеството на нашата кожа, е нездравословният начин на живот, замърсяването, както и много химикали.
Ето защо много хора имат проблеми с запушени пори, акне, бръчки и други.
Много жени правят всичко възможно, за да се справят с този проблем.
Обикновено те купуват търговски продукти, които обещават да помогнат, но това съвсем не е така. Някои от тях освен че са много скъпи също са и наситени с различни химикали, които могат да причинят повече вреда, отколкото полза.
Домашно приготвена смес, която почисти дебелото ми черво от токсини, а кожата ми направо засияСпоред много древногръцки лекари, смъртта започва в дебелото черво. Много съвременни изследвания веч…Mar 12 2019vijti.com

Кожата на лицето ни е много деликатна. Трябва да внимаваме какво ще използваме. В тази статия ще ви представим невероятен инструмент, който ще ви помогне да лекувате акне, бръчки и много други кожни проблеми, без да причиняване на странични ефекти.
Сода за хляб и кокосовото масло са 2 съставки, които са изключително полезни.
Народната медицина ги използва и лекува всеки проблем с кожата, пише Блиц. Те имат антисептични и противовъзпалителни свойства, които са изключително ефективни.
Можете да използвате това лекарство като ежедневен лосион.

Содата е кристално съединение, което обикновено се продава под формата на прах. Тя може да подобри качеството на кожата ви и да ви помогне да излекувате акнето. Може да се използва и като дезодорант и за избелване на зъби. Тази съставка балансира рН на кожата, защото притежава амфотерни свойства.
Кокосовото масло също добре третира кожата ни. То е пълна с хранителни вещества, които правят кожата чиста и хидратирана.
Разгледайте рецептата:

Съставки:
2 супени лъжици кокосово масло
1 супена лъжица сода за хляб
Получаване:
Използвайте малка купа, за да смесите добре съставките. Ще получите паста, която трябва да нанесете върху кожата си с помощта на кръгови движения. Оставете сместа на лицето за 10 минути. Измийте обилно с топла вода.

След това не се нуждаете от овлажнител, тъй като кокосовото масло дълбоко овлажнява кожата ви.
Източник: Брадва
Двете японски тайни, с които кожата ви ще е винаги гладка и опънатаНякои хора не обръщат особено внимание на грижата за кожата. Днес, благодарение на широкия достъп до…Mar 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!