Няколко лесни трика, с които главоболието и високото кръвно изчезват и не се завръщат

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кислородът и хранителните вещества достигат до мозъка и органите чраз кръвоносните съдове. С напредването на възрастта обаче еластичността на съдовете намалява и те започват да се стесняват и замърсяват. Това води до поява на шум в ушите, главоболие, проблеми с паметта и високо кръвно налягане. Предлагаме ви няколко лесни начина, с които да предотвратим тези симптоми и болестите, които могат да ги последват, като атеросклероза, например. Първият от тях е като нарежем 5 ореха и ги смесим с 1 супена лъжица мед. Към тях добавяме и щипка канела и джинджифил. След това ги оставяме в хладилника за един ден.
Баба е на 85 и всеки взема по 2 лъжици от тази смес. Никога не е страдала от високо кръвно и холестеролВисоките нива на холестерол в кръвта са причина за повишен риск от редица сърдечни заболявания, какт…Dec 3 2018vijti.com

Консумацията се случва по три пъти на ден, половин час преди хранене. Вторият метод за пречистване на кръвоносните канали е като смесим 1/3 чаша пресен сок от лук с чаша мед.
Тази смес също се взима по три пъти на ден, половин час преди хранене, но само по една чаена лъжичка. По този начин ще прочистим кръвоносните си съдове и ще се предпазим от настинки. Натуралният сок е друго нещо, с което можем да си помогнем сами, пък и е много вкусен. За поставените ни цели, най-добре е да пием по половин чаша натурален сок от нар, сутрин и вечер, половин час преди ядене. Може да разнообразяваме сока от нар със сок от ябълка или моркови.

А ето и как да разберете, че кръвното ви се е повишило
Високото кръвно налягане е особено опасно, когато засегнатият не предполага наличието му. Трудно е да се определят симптоми на високо кръвно налягане, които да са общи за всички, а факт е, че те не се изпитват от две трети от хората с хипертензия. Единственият начин да се разпознае наличието на високо кръвно налягане е чрез редовно измерване. Това се налага, особено ако при наличие на засегнати от хипертензия в семейството.
В случай, че артериалното налягане се повиши изведнъж, е възможно да са налични симптоми като:

главоболие,
умора и обърканост,
болка в гърдите,
затруднено дишане,
сърдечна аритмия,
кръв в урината,
туптене в гърдите, шията, ушите.
Ако страдате от високо кръвно, има спасение: Уникална рецепта на народния лечител Петър Димков ще спести мъките виНародният лечител Петър Димков едва ли се нуждае от представяне за всички, които някога са се доверя…Nov 26 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!