Елементарна рецепта с картофена отвара цери проблеми с черния дроб и жлъчката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

При проблеми с черния дроб и жлъчния мехур често лекарите поставят диагноза холецистит. Старите знахари лекували този проблем с много лесна рецепта от народната медицина.
Взимат се 1 кг измити необелени картофи, заливат се с 6 литра вода и се варят в захлупена тенджера в продължение на 4 часа. След това леко се посоляват и без да се отцежда водата, картофите се намачкват на пюре, което трябва да е доста воднисто.
Тенджерата се оставя да престои няколко часа, така че пюрето да се утаи на дъното. Върху него се образува прозрачна течност и именно тя се използва за лечение на холецистита.
Доктор, който практикува алтернативна медицина: Човек може по прост начин да се излекува, като … засади болестта си в саксияОткрихме една много интересна статия във форум за алтернативната медицина. Това е първият път, когат…Mar 15 2019vijti.com

Тя се изсипва много внимателно (може и да се отдели с черпак). От нея се приемат по 2 с.л. три пъти на ден половин час преди хранене в продължение на един месец.
Тази картофена терапия обновява прекрасно черния дроб, извежда излишните течности от организма и нормализира без странични ефекти отделянето на жлъчен сок.
А ето и как да подобрите функцията на вашите черен дроб и жлъчка
Чаша топла вода с лимонов сок

Важно е водата да бъде винаги топла, за да стимулира процеса на детоксикация. Просто добавете сока от ½ лимон в чаша топла вода. Това трябва да първото нещо, което консумирате сутрин, преди закуска.
Можете да спазвате този режим в продължение на 4 последователни дни. Съчетайте го с някое от натуралните средства, които предстои да споделим в следващите редове.
Супена лъжица зехтин с няколко капки лимонов сок

Това е нещо, което препоръчваме често в блога. Комбинацията от зехтин и лимонов сок стимулира производството на жлъчка и снабдява тялото с важни минерали. Тя укрепва черния дроб.
Чаша органичен ябълков оцет
Ябълките съдържат киселина, важна за прочистване на черния дроб. В този случай, за да постигнете ефикасна детоксикация, препоръчваме да консумирате по 2 чаши органичен ябълков сок на празен стомах в продължение на 2 дни. Изчакайте половин час преди да пристъпите към закуската. Ще се отрази добре.

Грейпфрут, чесън и джинджифил
Тази комбинация може да изглежда леко силна, отколкото всъщност е. Това е така, тъй като съдържа мощни съставки. Чесънът и джинджифилът сами по себе си притежават противовъзпалителни свойства, а когато ги съчетаете с витамин С и с изобилието от минерали в грейпфрута, получавате отлично натурално средство за прочистване на черния дроб и жлъчката.
Обърнете внимание на следната рецепта:

Съставки:
1 грейпфрут
5 гр. пресен рендосан корен джинджифил
1 скилидка чесън (намачкан)
1 чаша вода (200 мл.)
1 супена лъжица пчелен мед (25 гр.)
Начин на приготовление:

Запомнете, че черният дроб изпълнява голяма част от очистващите функции през нощта, докато спите, с помощта на лимфната система. Това просто средство ще оптимизира функциите му.
Консумирайте напитката 2 пъти седмично, преди лягане.
Сложете съставките в блендер: грепфрутов сок, пчелен мед, джинджифил и намачкан чесън. Разбъркайте добре. Трябва да получите хомогенна смес. Можете да добавите малко вода. Оставете сместа да престои 15 минути.
Изстискайте сока от грейпфрута.
Рендосайте на ситно джинджифила. След това го смесете с намачканата скилидка чесън.
Източник: desant.net
Тайна от древната китайска медицина: Можете само за минути да свалите кръвното без каквито и да било лекарстваЕдно от най-опасните заболявания на съвременната епоха е високото кръвно налягане, което се причиняв…Mar 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!