Дори Ванга е поставяна след него: Пророкът дядо Влайчо ви отървава завинаги от шипове и дископатия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мнозина считат дядо Влайчо за най-великия пророк, раждан по нашите земи.
Влайо Жечев се ражда на 15 август 1894 година в село Коньово, Новозагорско, в заможно семейство.
Още от малък проявил дарбата си – първо предрекъл задаващата се Балканска война, после с неумолима точност казвал кой от мъжете ще се прибере от фронта и кой не.
След 9 септември попада под ударите на народната власт.
Лежал е в лагера в Белене, както и в други затвори. Големият учен проф. Георги Лозанов изследва през 60-те и 70-те години на миналия век ясновидските способности на близо 200 български гадатели и нарежда на първо място Дядо Влайчо.
Изпитани домашни рецепти с тамян, които ще ви помогнат да се отървете от много болестиТамянът е ароматна маслена растителна смола от дървото Boswellia, което се счита за свещено и има кл…Nov 30 2018vijti.com

Ванга е поставена след него. През 1981 г. свършват земните дни на пророка, който тогава е на 84 г. В същата година българите се прощават и с друг феномен – народния лечител Петър Димков. И двамата са оставили десетки заръки и рецепти за дълъг живот.
ЕДНА ОТ РЕЦЕПТИТЕ НА ДЯДО ВЛАЙЧО БЕ РАЗКРИТА ОТ ХОРАТА ОТ НЕГОВОТО СЕЛО
Вълшебният мехлем помага при всякакви рани, псориазис, диабетно стъпало, екземи, лишеи, шипове, дископатия и изобщо за други болежки от всякакво естество. Ето и какви прподукти са ви необходими: 100 грама домашна мас, 4 средни глави кромид лук, 1/3 част домашен сапун, а ако не разполагате с такъв, можете да го заместите със сапун „Бебе“, 50 грама борова смола и 30 грама пчелен восък. Приготвянето започва, като поставите домашната мас в съд, който ще сложите на печката и ще работите на бавен огън. Обелете лука и го пасирайте с домашния уред.

В краен случай го настържете на ситното ренде. Добавете го към маста и лука, като бъркате постоянно с дървена лъжица или дървена бъркалка. След като лукът се задуши, прибавете настъргания сапун, настърганата борова смола, пчелния восък – счукан или настърган. Продължете да варите на слаб огън и да бъркате постоянно още 20 минути. Когато е готово, отнемете от огъня и незабавно прецедете сместа през няколко пласта марля или тензух. После изсипете мехлема в стъклен буркан, най-добре да бъде с винт. Докато го изливате, той автоматично се стяга в стъкления буркан. След това го съхранявайте на студено и тъмно място. Когато имате нужда от лечение, нарежете марля, тензух или памучен плат на парчета, чиято големина трябва да покрие раната или болезненото място. Вземете с върха на нож от мехлема на Дядо Влайчо и го размажете върху парчето тъкан. После поставете върху проблемното място.

Сложете парче найлон и залепете с лепенка или увийте с бинт, в зависимост колко е голямо болезненото място. Ще ви направи впечатление, че докато кремът е попивал в кожата, на парчето тъкан е била изтеглена гной или лимфа. Това показва, че е започнал процес на оздравяване. Дядо Влайчо препоръчвал лечението да се провежда през нощта, а на сутринта раната да бъде намазана с мас, за да започне да хваща коричка. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства се консултирайте със своя лекар!
Не подритвайте дивите кестени, защото са извор на здраве и имат магическа силаЕсен е и по улиците вече са опадали първите узрели диви кестени. Вместо да се поддаваме на навика да…Nov 26 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!