Диетологът Елизабет Грей: Купете си киви, за да не пиете лекарства (Превъзходна рецепта)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Според Елизабет Грей, диетолог, нутрициолог и консултант на много холивудски звезди, сред които Кейт Уинслет и Шери Блеър, кивито е ненужно подценяван плод.
Ако сте от хората, които изкарват минимум три настинки на сезон, ако неуспешно се борите с излишните килограми, то следващата рецепта е за вас. Прочетете, изпълнете и ползвайте редовно това превъзходно смути от киви, по рецепта на Елизабет Грей. За разлика от повечето рецепти за подобни напитки, тази е добре да се приема в края на работния ден.
Рецептата с киви и още 3 полезни продукта ще даде сила на имунната система. Ще ви зареди с извънредна жизненост и тонус. И вместо да лежите болни у дома, вие ще имате време, сили и възможност да сe движите, за да се преборите със сезонната летаргия, а оттам и разни нежелани усложнения, като:Учени доказаха: Ракията е здраве! Вижте точно как да се лекувате с неяРакията е извор на здраве и дълголетие, стига да не злоупотребяваме с нея! Около този извод се обеди…Nov 21 2018vijti.com

– наднормени килограми;
– хронични заболявания на дихателните пътища и белите дробове;
– анемия;
– запек;
– различни по вид и интензитет възпалителни заболявания.
Преди да започнете да правите рецептата, идете до магазина или най-близкия пазар и си купете киви. Изберете плодове, които са добре узрели и средно меки, с равна повърхност и без петна.
Нужно е още да имате:
– 1 добре узряло киви
– 200 мл. кефир (има го във всеки руски магазин, а вече и родни производители, като мандрата от Вършец предлагат кефир)
– щипка канела
– щипка джинджифил (може и на прах)
– чаена лъжичка мед.

Всичко, което трябва да направите, е да обелите и нарежете на ситни парчета кивито, да добавите кефира и да миксирате. Накрая се прибавят джинджифилът, канелата и медът.
Всеки ден, ако не през ден или два, но през цялата зима, трябва да пиете тази напитка. Грипът и настинката трудно ще победят заредения с витамини и микроелементи организъм. Лечебните свойства на тази напитка се определят от полезните свойства на нейните компоненти.
Само в едно киви има средно около 75 мг. витамин С и 2,5 г фибри. Кивито има фантастична способност да изчиства кръвоносните съдове от плаки и кръвни съсиреци. Редовното използване на киви намалява риска от развитие на атеросклероза, болест на Паркинсон, сърдечна недостатъчност.
Кефирът има има положителен ефект върху чревната микрофлора. Той съдържа калций, протеини и ценни витамини. Има имуностимулиращ ефект, облекчава умората, отлично се справя с жаждата. Елизабет Грей съветва да използвате кефир само със стайна температура.

Канелата съдържа разнообразие от минерали (калий, калций, желязо, магнезий, фосфор, цинк), витамини В, витамини C, A, PP. Тази полезна подправки има антисептичен ефект, стимулира производството на инсулин и понижава нивото на кръвната захар. Канелата има благоприятен ефект върху мозъчната и зрителната функция.
Джинджифилът и меда са толкова популярни, че е излишно да ви напомняме какви са полезните им свойства.
Заслужава си да опитате и да се насладите на доброто въздействие на тази напитка.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Д-р Емилова ни задължава да се погрижим за здравето си с чудото на Петър ДъновСъветите на Петър Дънов са нещо велико за българите, които продължават да се придържат към тях вече …Nov 20 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!