Вълшебни природни лекове: Пречистване на червата и изхвърляне на всички токсини и шлаки с кисело мляко

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

През целия си живот човешкото тяло обработва около 100 тона храна и 40 000 литра течности. Според статистиката през това време в червата се натрупват до 15 килограма вредни вещества и токсини. Изводът е очевиден – те не допринасят за здравето ви.
Ако имате лош метаболизъм, често проблеми със запек, бъбречни и чернодробни проблеми, наднормено тегло, лоша кожа, предполагаем артрит и диабет, това означава, че храносмилателната ви система не работи правилно.
Опитайте се да използвате народен лек за сто процента резултат – ленено семе и кисело мляко. Приемайте до три супени лъжици брашно на ден, като спасявате чревния тракт от паразити, токсини и застояли изпражнения. Това ядене ще спомогне за стабилизиране на метаболизма и нивата на холестерола, което значително засяга теглото.
Животоспасяващ цяр: Медът на тази сестра лекува това, което лекарите не могатЕ.коли е грам-отрицателна бактерия, прътообразен елемент, чиято естествена среда са червата на хора …Apr 19 2019vijti.com

Почистете червата си и се погрижете за здравето си!
Известно е, че лененото брашно също помага при лечението на заболявания като гастрит, колит, язва на стомаха и язва на дванадесетопръстника, облекчава наднорменото тегло. И, разбира се, пречиства червата! Подготвили сме за вас 21-дневен курс на пречистване, след което храносмилателната ви система ще работи като по часовник. Много е просто: трябват ви само ленено брашно или семе и кисело мляко. Те трябва да ги смесат само в правилната пропорция.
1 седмица (1-7 дни) : Смесете 1 супена лъжица ленено брашно и 100 мл кисело мляко
2 седмици (8-14 дни) : Смесете 2 супени лъжици ленено брашно и 100мл кис.мляко
3 Седмица (15-21 дни) : Смесете 3 супени лъжици ленено брашно и 150 мл кисело мляко

Този инструмент трябва да се консумира на празен стомах, преди закуска. По време на курса ще трябва да пиете поне два литра вода на ден. И отново: ако нямате ленено брашно, можете просто да си смеляте от лененото зърно до прахообразно състояние и да ги използвате. Също така си струва да припомним, че процедурата за пречистване се препоръчва не повече от веднъж годишно.
Връзката между прочистване на дебелото черво и отслабването
Може би се чудите защо трябва да се прочисти дебелото черво, за да се изгуби тегло. Това, което е известно като „отпадни продукти“, може да се натрупа в червата и да ви накара да се чувствате подути и зле. Обикновено се стига дотам, че ако дневният ви прием е небалансиран, например ядете прекалено тежки храни, съдържащи бяло брашно, рафинирана захар и мазнини, то ще получите болки в корема, дискомфорт, наддаване на тегло, алергии, лошо храносмилане и забавяне на метаболизма.

От момента, в който решите да прочистите дебелото черво, за да отслабнете или да изхвърлите всички отпадни продукти, трябва да промените хранителния си режим и обезателно да включите повече здравословни продукти в диетата си (плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, ядки и други храни, които са с високо съдържание на фибри).
Източник: lekuvai.bg
Маслото, с което ще преборите разширените вени: Приготвя се лесно и върши отлична работаВ народната медицина невенът е считан за един от най-ефективните и широко приложими природни лекове.…Apr 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!